Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
vihoo
http://www.pomagam.info
Oceńcie proszę.
Strona z założenia miała być prosta i na temat.
trucksweb
blink.gif tiredsmiley.gif
ja sie nie podejme oceny, ta praca mnie przerasta laugh.gif

(-9/10)
Adiasz
Prostota prostota ale mi sie ta strona wydaje po prostu brzydka (tlo, linki i layout rodem z 96 roku)
LBO
Strona po prostu za prosta... nie mówię o brakach kolorystycznych, bo te co użyłeś, można skomponować w coś ciekaweszego. Kanciasta mi sie trochę wydaje (taka tabelkowa) - może więcej grafiki... jakieś cienie. Portfolio może być proste - tego się nie czepiam - bo o umiejętnosciach mają swiadczyc wykonane prace, ale trzeba się z nią obchodzić umiejętnie, nie za dużo, nie za mało - niestety "pasek" toolerancji jest bardzo wąski.

Pozdrawiam.
trucksweb
Cytat
bo o umiejętnosciach mają swiadczyc wykonane prace

wedlug mnie, juz samo portfolio swiadczy o osobie a nie tylko prace jakie wykonala. Kilka razy wykonywalem szablony dla niby to grafikow- a sami nie umieja zrobic portfolia laugh.gif to juz samo mowi za siebie.
LBO
@trucksweb, ja tylko uogólniłem tą zasadę... nie możesz się ze mną niezgodzić. Przyznam się, że prac założyciela nie oglądałem i tego nie zrobię, bo ocena ma dotyczyć portfolio. Ale każdy szanujący się designer, wyciągnie wnioski. Jeżeli jego prace są kiepskie, lub mnawet srednie to oczywistym jest, że portfolio powinno przynajmniej Candy Eye.. hehehe..

Cheers
maverickkk
po 1: Zakładałeś że strona ma być prosta i ci to wyszło doskonale.

a po 2: strona nie jest zgodna z W3C a masz ich logo
vihoo
Dziękuję wszystkim serdecznie za ocenę.
Chyba faktycznie przesadziłem z tą prostotą. Poprawię grafikę i wystawię do oceny po poprawkach smile.gif
Co do niezgodności z W3C, to stronka była zgodna do czasu, kiedy wstawiłem znaczek W3C winksmiley.jpg Podałem parametr w tagu tego znaczka, który był niestety niezgodny z xhtml.
Poza tym chciałbym nadmienić, że nie jestem grafikiem i dlatego wystawiłem moją pracę do oceny. Z grafiki zawsze byłem cienki - wolę pisać kod.
Strona ma być portem do moich prac, więc dlatego ma być prosta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.