Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [xajax] Nie działa
Forum PHP.pl > Forum > XML, AJAX > AJAX
bim2
Help me, nie działa mi xajax. Nawet nic się nie pokazuje. jest ładowanie strony i tylko to. ;/ http://xtrim.info POMOCY!!

--- nowa treść: ---

To tak. Z CMS RK przeczytałem jak postawić ajaxa na xajaxie. I mam mały problem. Gdy wrzuce go w zwykły plik tzn. taki jak jest tam w przykładzie to wszystko działa. Ale gdy wrzuce to do swojego cms'a to przestaje działać. Nie ma żadnych błedów. Wyskakuje tylko "klepsydra" (ładowanie) i nic pozatym. Nie wrzuciłem to w <body> bo nie moge. Nie moge mieć w themach php winksmiley.jpg. Dlatego pytam czy da się to jakoś inaczej rozwiązać, niewrzucajac tego do body ? Na moim CMS'ie jest to po lewej w bloku menu. Proszę sprawdzić czy chociaz wam działa bo mi nie. Dla porównania daje czysty plik z xajaxem TU
Z góry dzięki.
mike
Olaboga, olaboga i co to będzie .... tongue.gif
Jak to co? Zamykam.

Jak już pomyslisz co chcialeś powiedzieć i potrenujesz wyslawianie się to napisz mi PW, zobaczę co przyślesz i otworzę.

Nie pisz na przyszłość tak lakonicznie.
Nie działa mi, oto link. Przecież to są kpiny z czytających.

Jak Ci samochód nawala, to podaesz adres parkingu na, którym stoi czy prowadzisz go do mechanika?

Napisz co dokładnie Ci nie działa? Jak miało działać? Czego oczekiwałeś? Podaj źrodła? Opisz błędy, które wywala. Jak nie wywala błędów to też to zaznacz.

Moja 4-letnia chrześnica lepiej się wysławia jak chce siku niż Ty jak chcesz pomocy tongue.gif

(proszą przesłać nową treść na PW)

--- dodano ---
Autor przesłał treść na PW, więc otwieram.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.