Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lay] Ocena ^^
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kreton
Witam, ostatnio pokusiłem się o zrobienie lay-a dla mojego klanu grającego w uroczą grę WARCRAFT III

Proszę o ocenę

Bardzo licze na to ze powiecie mi co mam zmienić, mnie osobiście nie za bardzo sie podobca sam srodek ale nie wiem co zmienić :/ Miłego oglądania biggrin.gif
Pozostało mi zrobienie MENU, miejcie wyrozumialość biggrin.gif
nasty
w sumie to jest OK, ale przydalo by sie wstawic jakies cos na "Ozywienie" stronki, np, jakas lekka grafike, albo ciut pozmieniac kolory ... ale mi sie podoba
Master Miko
czy to jest cmentarz.pl tongue.gif tongue.gif ?
Trochę daj koloru lub grafiki bo smutno... tongue.gif
Vogel
szare smutne. brak designu (bo kilka prostokatow to zaden design).
ens0re
NIe podoba mi sie. Raz że kolory ponure, dwa jak napisał Vogel - kilka prostokątów to nie design, trzy - pusto w topie i cztery to typografia zwalona troszke.

@Master Miko: spadłem z krzesła laugh.gif
Kreton
@master . Bolało ? biggrin.gif

Pare prostokątów to nie design. I takich komentarzy oczekiwałem tongue.gif tylko co, mam wprowadzic zaokraglone prostokąty czy coś w tym stylu ? Mozecie dać jakieś ładne przykłady takich rozwiązań ?
Balas
popatrz sobie na strone WoWa: http://www.worldofwarcraft.com/
I popatrz na swoja. Widzisz roznice? :] (nie chodzi mi o zrobienie czegos takiego samego, ale o pokazanie ze da sie zrobic ciekawa strone w swiecie Warcrafta).
Pracuj winksmiley.jpg
Kreton
bylem gaczem WOW-a, bardzo mi sie strona podoba. Ale ładowanie 1MB grafiki za każdym razem to lekka przesada, nie uważasz ? A chcąc mnie porówmywać do sztabu pracującego na WOW-em chyba robisz sobie ze mnie najzwyczajniej jaja.
nasty
wcale nie! to nie musza byc jaja. wystarczy ze masz pomysl fajny, i znasz jakis pozadny program graficzny.

http://tango.freedesktop.org/Tango_Desktop_Project

Zrobili go narmalni graficy, sa tam icony users (ludzi) i innych zlorzonych grafik, zrob sobie kilka takich grafik w tematyce swojej strony i pozlepjaj... i moze ci wyjdzie.

---------------------------------
ps. ja potszebujesz pomocy w photoshop, ilustrator, fireworks, itd. to wysylaj na PW
Kreton
Osobiście preferuje Adobe Photoshopa. Hmm bardzo ciekawa ta stronka którą podałeś, szkoda tylko ze po angielsku ale biggrin.gif spokojnie sobie potłumacze biggrin.gif thx
nasty
Dziekuje za uznanie biggrin.gif
Kreton
Dobra proprawiłem swojego lay-a. Sam wiedzialem ze srodek jest zwalony. Zmieniłem go. Prosze obejrzeć :] Byleby nie CMENTARZ.PL biggrin.gif biggrin.gif
Nadal nie wiem, jak ładnie zrobić menu ^^
nasty
Nic sie nie zmienilo, nadal to jest CMENTARZ.PL, postaraj sie zeby to nie bylo czarno biale, jak tak bardzo chcesz zeby kolory byly w aktualnym stylu to moze troch bordowego albo innego cimnego koloru ale nie czarno bialo
Balas
to co wyzej + wylacz AA na tekstach

i zrob cos zeby bylo wiadomo ze to o warcrafcie, bo teraz to jakis prosty szablon (na CMENTARZ.PL tongue.gif)
Kreton
no tak, ale po co narazie mam mówić ze to o WC3. Poztym nie sądze zeby koledzy z poprzedniej bardzo ciemnej strony odrazu sie przeżucili na mocne kolory. To byłby raczej za duży szok dla nich i dla oczu. Pozatym nie bardzo wiem jakie zastosowanie znalzłby tam bordowy, domyslalm sie ze chodzi mniej wiecej o taki kolor jak mam na obrzerzach naszego forum ...
Balas
Ale chociaz jakas postac z gry, jakas grafike w topie, ikonki warcrafotwe etc
witus
Daj trochę kolorów no i w logu żeby było coś związanego z Warcraftem. Będzie OK.
Hacker
Po co w tym lay-u pinezki?? tak to byłby super tylko te pinezki...
Kreton
W lay dorwalem pineski, poniewaz chcialem zobaczyc jak bedzie wygladac cokolwiek pod menu, i tak Pod menu bedzie inna ikonka, a pod wiadomosciami inna Np. Dla Menu będzie to coś ala rozwijana kartka a dla nowych wiadomości koperta. Tylko nie mam ich jeszcze przerobionych z SVG na gif.

Tak szczerze wam powiem, że strasznie jest mi ciężko ten kolor wprowadzić tongue.gif ale pomyśle biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.