Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ojejku.abc.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lethys
Ojejku.abc.pl

Jest to strona ze smiesznymi filmikami , reklamami , parodiami , kreskowkami . Narazie jest dosyc malo filmikow ale strona istnieje od wczoraj i dopiero sie rozwija .

Chce zebyscie ocenili czy oplaca sie robic taki serwis . (Prosze nie oceniac skryptu bo strona jest na gotowym kupionym skrypcie )
LBO
Moim zdaniem pomysł nietrafiony. Już istnieją takie strony, polskie (smog.pl) jak i zagraniczne (youtube.com, a nawet videos.google.com), które osiagneły juz dużą popularnośc. Trudno będzie się przebic.
Vogel
szczeoglnie ze filmiki w serwisie brane sa z youtube...
Lethys
Wlasnie chodzi o to ze malo narazie jest takich stron . Polskie to moze 3 - 5 takie porzadne , a ja mam nieograniczony miesieczny limit wiec mysle ze to sa dobre warunki.

Cytat
szczeoglnie ze filmiki w serwisie brane sa z youtube...

Przeciez ja nie mam zamiaru konkurowac z yourtube czy google bo wiadomo ze nie mam szans no ale mam zamiar stworzyc serwis a'la maxior.
tiraeth
Ja się tylko waham nad sklasyfikowaniem tego tematu: reklama czy chęć oddania do oceny serwisu. Może sam autor się wypowie w tej kwesti?

Ocena: 2/10
dyktek
dużo jest już w wersji pl takich agregatów treści a to że będzie kolejny to nic wielkiego, content z zewnątrz, koszt niewielki to niech przynajmniej treść będzie podawana w sposób przystępny i schludny.
Czy się opłaca?
Kwestią czasu jest aby takich serwisów zaczęła powstawać cała masa będziemy obserwowoać wysyp z serii opisy do gg smile.gif no a opłacać się będzie wtedy gdy wybijesz sie z takim serwisem ponad przeciętniaków.
Patrze tak sobie na ten serwis i śmiem stwierdzić że dużo pracy przed tobą winksmiley.jpg
Lethys
Cytat(tiraeth @ 4.07.2006, 13:42 ) *
Ja się tylko waham nad sklasyfikowaniem tego tematu: reklama czy chęć oddania do oceny serwisu. Może sam autor się wypowie w tej kwesti?

Ocena: 2/10

raczej chęć oddania do oceny serwisu ;D , php.pl to przeciez nie katalog stron gdzie sie daje do reklamy.
Bastion
nic specjalnego, takich stron jest na pęczki - kazda lepsza niz w/w
phpion
Do bani przez:
- logo
- ogolnie layout
- FILMIKI SIE NIE LADUJA!
- 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' swietnie, ale co z tego? Niejasny komunikat.
Lethys
Cytat(phpion.com @ 4.07.2006, 14:55 ) *
Do bani przez:
- logo
- ogolnie layout
- FILMIKI SIE NIE LADUJA!
- 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' swietnie, ale co z tego? Niejasny komunikat.

2 pierwsze rzeczy to kwesta gustu a do dwoch nastepnych zgodzic sie nie moge bo filmiki sie laduja a komunikat jest jasne chyba ze ty masz problemy z jego zrozumieniem .No coz wyjasnie ci :

'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' czyli tzn ze jezeli wykorzystaz te 9 pkt to bedziesz musial sie zarejestrowac

1 filmik = 1 pkt
Vogel
Cytat
' date='4.07.2006, 18:31 ' post='271075']
komunikat jest jasne chyba ze ty masz problemy z jego zrozumieniem .No coz wyjasnie ci :

'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' czyli tzn ze jezeli wykorzystaz te 9 pkt to bedziesz musial sie zarejestrowac

1 filmik = 1 pkt

no nie wydaje mi sie. jak to przeycztalem to tez sie zastanawialem co to znaczy. polska jezyk trudna jezyk. o logice nie wspominajac.
Balas
Cytat
2 pierwsze rzeczy to kwesta gustu

Ale wykonanie okropne, wiec gustu w to nie mieszaj :/ Strona od razu odrzucila mnie od monitora. Kup jeszcze design bo ten lezy i kwiczy.

Komunikat j/w
DjKermit
Cytat
...bo filmiki sie laduja...

Napewno nie w operze.
Tak sie zastanawiam po co ta rejestracja, i kto będzie chciał się rejestrować żeby obejrzeć więcej niż 9 filmików. Czyżbyś potrzebował adresów do listy spamersk... oh sory mailingowej?
phpion
Zamiast rzucac sie na opinie niezgodne z twoim widzi-mi-sie lepiej usiadlbys i przemyslal to co inni ci pisza. Jesli piszemy ze filmiki sie nie laduja to nie jest z naszej strony to zaden psikus, zart sytuacyjny. Po prostu filmy sie nie laduja.
Co do komunikatu:
'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.'
Jest Ci znane pojecie tworzenia zrozumialych komunikatow? Trzeba sie domyslac o co chodzi. Poza tym: komunikat jest po prostu nieskladniowy! 'Posiadasz 9 punktow' - super! 'zanim bedziesz musial sie zarejestrowac' - zanim? Kiedy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.