Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zrobcie cos zeby to forum bylo bardziej popularne
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
maciejk
Zrobcie cos zeby to forum bylo bardziej popularne takie forum jest sto razy lepszej o jakiej kojejnej dziadowskiej stronki z kursami php z ktorych i tak nic nie rozumiem (np, dawne php.pl) ja sam wchodzilem tu wiele razy i troche czasu musialo minac zebym zrozumial ze z tad tez sie moge wiele dowiedziec i to duzo wiecej niz gdziekolwiek, po prostu jest pelno takich ludzi jak ja ktorych bardzo latwo przekonac do tego forum (no bo chyba im wiecej userow tym lepiej??) , Zrobcie jakies bannery a ludzie np. tacy jak ja z checia zamieszcza je na swoje strony jako dowod wdziecznosci czy cos takiego. Moglibyscie bardzo latwo mobilizowac ludzi to tego zeby zamieszczali te bannery np. jakies dodkowe bajery przy emblemacie ,moze jego wiekszy rozmiar albo cos innego. NAPRAWDE JESTESCIE TEGO WARCI!!!!!
Seth
Dziekujemy za uznanie smile.gif
jednak nasza polityka na obecna chwile jest tak, ze nie chcemy robic komerchy z forum (wymieniac sie banerami itp.). W przeciwienstwie do innych for nie zarzucamy uzytkownikow zbednymi reklama co tez ma swoje plusy.
Narazie do puki nie powstanie glowny serwis nie chcemy sie reklamowac. Zreszta juz ten temat byl poruszany podczas propozycji voyteck'a reklamowania php.pl w Software 2.0.

Reasumujac: poki nie powstanie serwis nie bedzie zadnych reklam.... no moze poza probami pozyskania nowych developerow do projektu THOT smile.gif
maciejk
a jaki konkretnie macie zamiar zrobic serwis daj link to se poczytam
spenalzo
:arrow: http://forum.php.pl/viewforum.php?f=9
Seth
Jezeli chodzi o techniczne sprawy budowy CMSa to wiecej znajdziesz tutaj: http://forum.php.pl/viewforum.php?f=18
Natomiast zalozenia dotyczace tresci, dzialow itp. itd. dostepne sa narazie tylko dla developerow na stronie dev.php.pl
Kamis
Reklama nie potrzebna... To co dobre reklamuje się samo...
loo
jesli ktos chce zrobic reklame to moze na gg w opisie dac adres
:wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.