Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebna pomoc nt. internetowej bazy danych z wykorzystaniem php typu sklep internetowy.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gamm
Witam, znam podstawy języków programowania takich jak php, JAVA2,C++ no może troszkę więcej niż podstawy winksmiley.jpg cięzko mi powiedzieć, ale jeszcze nie miałem okazji zrobić większego projektu, a teraz mam około rok czasu na zrobienie tego co w temacie, czyli internetowej bazy danych z wykorzystaniem php,wybór padnie raczej na sklep, ewentualnie hurtownie. Zastanawiam się nad wyborem bazy ktora najlepiej nadawala by sie pod ten temat ,pod uwage biore MySQL oraz Firebird. No i chcialbym prosic o jakies info od czego zacz±ć, może linki do jakich¶ artykułów, przykładowych skryptów itd itd. winksmiley.jpg pozdrawiam!
acztery
MySQL albo postgresql i oczywi¶cie DB_DataObject. jaki¶ system szablonów pisane wszystko obiektowo jezeli znasz inne jezyki w rok napiszesz to w stu procentach
nasty
mysle ze w rok napiszesz 10 takich projektow, i radze MySQL
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.