omfg....
Widzę, że tworzycie profesjonalne studio 'łebdizajnerskie'?
To może wymienię co mi się......nie podoba:
- ogólnie wszystko, począwszy od kodu strony, obrazków zapisanych w bmp (

!), braku polskich znaków (...którš wykonalimy...), beznadziejna grafika (chyba robiłeś ja w programie Paint?!) + wykorzystałeś nie swoje zdjęcie (raczej na pewno bez zgody autora

)...
- Pozatym: super dobrana kolorystyka.... chyba tylko, żeby oświetlić cały pokój w nocy... (chodzi mi głównie o połączenie koloru tego toksyczno-zielonego paska z szarymi blokami) + standartowe kolory linków, przez co a:visited wygląda okropnie.
- cennik - ja rozumiem, cennik może być na stronie firmy produkującej meble, ale na stronie 'łebdizajnera'? Mi się zawsze wydawało, że cena zależy od jakości wykonania szablonu + złożoności projektu. Wy tam chcecie sprzedawać gotowe szablony, po ustalonych cenach? (Coś jak templatemonster?)
- żaden dział na stronie nie działa, po kliknięciu na np. Kontakt wyświetla się komunikat: "[...]Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.[...]"
Ogólnie ocena: 1/10 - jako zespół 'łebdizajnerski', powinniście się bardziej postarać!