Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasza wymarzona praca :-)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
terabit
A wiec tak jak w temacie, jaka jest wasza wymarzona praca, w jakiej firmie chcielibyscie pracowac w przyszlości questionmark.gif biggrin.gif
NuLL
Spawacz konstrukcji drewnianych oraz sedzia gry w bierki przez telefon pod woda biggrin.gif
skowron-line
konserwator powieszchni poziomych
nasty
chce byc "profesjonalna" sekreteraka ze specjalizacja w robienu kawy szefowi winksmiley.jpg
tiraeth
Ja chcę kafle układać na krzywych ścianach w blokach zbudowanych za stanu wojennego winksmiley.jpg
eai
kopać doły, zamiatać ulice i pić piwo pod blokiem. Tak mi wróżyła wychowawczyni w 2 klasie LO winksmiley.jpg
ens0re
Zostać kawalarzem guitar.gif
terabit
nie no nie robcie sobie zartow biggrin.gif Piszcie serio biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
Cysiaczek
Microsoft - konkurencyjny dla ASP.NET dział budowania aplikacji webowych... Może kiedys otworzą...ahhh laugh.gif
Fipaj
A ja chcę być gitarzystą tongue.gif
Jarod
Już mam ;p
spenalzo
Ja chce zostać emerytem.
Indianin
jako masazysta w moulin rouge .
SHiP
A ja chciałbym kosić trawniki... najlepiej takie na stadionach winksmiley.jpg Gdybym wygral w totolotka zaczałbym inwestować i w koncu miliony zarabialiby mi moi pracownicy a ja bym tylko jeździł kosiarką ;-)
chmolu
Ja chcę być strażakiem, tak jak Wojtek.
Jarod
Cytat(chmolu @ 19.08.2006, 21:47 ) *
Ja chcę być strażakiem, tak jak Wojtek.

Skoro wszyscy robią sobie jaja to po co ten wątek? tongue.gif Zmieńmy mu temat, np. nabijanie postów.
Cysiaczek
@J4r0d - i tu się srodze rozczarujesz, bo w hydeparku posty się nie nabijają tongue.gif
Jarod
@Cysiaczek:

Hehe nie wiedziałem ;p
kwiateusz
Ja też chętnie zostałbym już emerytem winksmiley.jpg i siedziałbym sobie przy piwko przed kompem lub na działeczce biggrin.gif
SHiP
Cytat
Skoro wszyscy robią sobie jaja to po co ten wątek?

I tu się mylisz! Ja naprawde chciałbym kosic trawniki... tylko to jest slabo platna praca wiec trzeba siedziec przy komputerze winksmiley.jpg

Cytat(kwiateusz @ 20.08.2006, 10:39 ) *
przed kompem lub na działeczce biggrin.gif

Ooo włąsnie to! Tylko zmienić kolejnosć i usunąc "lub" tj. Na działeczce przed kompem =)

EDIT: no zechyba miales co innego na myśli pisząc "na działeczce" no bo w takim wypadku to racja.. za bardzo programować sie w tym stanie nie da
kwiateusz
nie ja tego świństwa nie pale biggrin.gif ale z wywaleniem tego lub dobra spraw anie pomyślałem biggrin.gif

więc przed kompem na działeczce biggrin.gif
LBO
Ambitni jesteście smile.gif

Chciałbym układać puszki z farbą w Leroy-Merlin.
spenalzo
A ja chciałbym bardzo wykładać włoszczyzne. Aczkolwiek nie wiem jeszcze czy na półkach w Tesco czy Kauflandzie. sad.gif
Seth
spen: otworz wlasna dzialanosc gospodarcza. Mysle, ze na rynku ukladaczy wloszczyzny jest duza luka, ktora mozna by wypelnic biggrin.gif

Nie mam dzisiaj weny na inne prace, wiec lece na serio: pracowac w dziale Laboratorium Google biggrin.gif
seaquest
Dobra panowie. Mamy już jeden OffTopic, drugi nam niepotrzebny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.