Cytat
Cytat
Nie. Posty zaznaczają sie jako przeczytane przy wylogowaniu / wyjściu ze strony / rozłączeniu - przy odświeżaniu taka sytuacja nie ma miejsca.
Nie zgadzam się z Tobą, jeśli oczekuję odpowiedzi to wychodzę do listy tematów i klikam co jakiś czas "F5" i to działa ...
A co to ma do tego co napisał
spenalzo? On napisał, że samo odświeżanie strony nie powoduje zaznaczenia postów jako przeczytanych, a Ty, że odświeżanie działa. Jasne, że działa, dlaczego miałoby nie działać.
Cytat
Ale czytałam, że niektórzy użytkownicy w ogóle mają problem z pokazywaniem tematów z nowym postem (np. nie zmienia się im kolor karteczki przy temacie u mnie zresztą też tak było przez jakiś czas i jakoś samoistnie minęło)
Niech zgadnę, problemy MSIE z nagłówkami sterującymi cache'owaniem?
Cytat
Jestem ZA autoodświeżaniem (choć z drugiej strony powinien być też jakiś timeout inaczej pozostaniemy zalogowani do końca świata albo dłużej ... hihihih)
Propozycja Uboota była taka, żeby autorefresh był
opcjonalny dla każdego użytkownika. Po prostu jeszcze jedna zmienna w profilu, określająca czas w sekundach który trzeba wsadzić do <meta> i możliwość wyłączenia tego w ogóle. Domyślnie powinien być wyłączony (dla kompatybilności wstecz) i każdy kto chce by sobie go włączył.