Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dynamiczna zmiana elementów listy
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
cyrial
Witam,
borykam się z pewnym problemem już jakiś czas. Planuję zrobić coś takiego, iż skrypt php pobiera z pliku .txt nazwy plików na koncie, później porównuje je z tymi co są na koncię i buduje dwie listy, jedna zawiera wpisy z pliku .txt (jedna linijka, jeden element), druga natomiast zawiera nazwy plików, które nie zostały jeszcze uwzględnione w pliku .txt. Użytkownik wchodząc na stronę widziałby dwie listy, z czego z jednej z nich mógłby przenosić dynamicznie zawartość do drugiej (czyli tak, jak by dodawał kolejny wpis do pliku .txt), później zapamiętywanie to już nie problem, ale jak na razie nie mam pomysłu jak rozwiązać te dwie dynamiczne listy, aby można było na nich operować w sposób który przedstawiłem, za każdą pomoc będę wdzięczny.

P.S. Wiem, że samo php tutaj nie pomoże, dlatego bardziej chodzi mi o to, czy ktoś miałby pomysł jak wykonać to w js, dhtml lub czymś podobnym.

Pozdrawiam.
kszychu
Cytat(cyrial @ 13.11.2006, 10:26:21 ) *
P.S. Wiem, że samo php tutaj nie pomoże, dlatego bardziej chodzi mi o to, czy ktoś miałby pomysł jak wykonać to w js, dhtml lub czymś podobnym.

No to dlaczego umieszczasz ten wątek na php? Przenoszę.
cyrial
Mój błąd, sorki :/.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.