Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Współpraca
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
ramze
Tworzę nowy serwis internetowy i potrzbuję kogoś kto moją szatę teksty i grafiki połączyłby w jedną całość zwaną "witryną internetową". W zamian za pomoc taka osoba otrzyma wolne miejsce na moim serwerze wirtualnym i własną domenę (domenawebmastera.mojadomena.(opcjonalnie z braku funduszy domena providera).pl/com.pl/.com/.net/.org). Osoba taka będzie odpowiedzialna za implementowanie skryptów php na mojej stronce ( i pisanie ich). Albo jeżeli ktoś zechce to będzie mógł prowadzić jakiś dział albo nawet kilka. Mam nadzieję, że serwis ruszy pod koniec wakacji. Obecnie zbieram fundusze. Wszystkich chętnych proszę na meila:

ramze1@poczta.onet.pl
P.S. W temacie Re:Współpraca
Seth
Apropo funduszy to zna ktos jakich sponosorow stron ?
ramze
Cytat
Apropo funduszy to zna ktos jakich sponosorow stron ?

Dobre pytanie.
GeoS
Jesli strona bylaby o chodliwym temacie i na wysokim poziomie, to by sie kilku znalazlo smile.gif
eXtreme
no własnie o czym ją robisz?questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif
ramze
Cytat
no własnie o czym ją robisz?questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif

Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć stronę o reklamie albo grafice. Oba te wątki mocno ze sobą współpracują więc może te dwa ale jeszcze nie utwierdzam się w temacie.
GeoS
Jak juz stworzysz jakies podstawy tej witryny to daj znac. Moze mialbym to komu polecic smile.gif
eXtreme
dołącz do mnie, do MEGA PROJEKTU 8)
Mac
Cytat
dołącz do mnie, do MEGA PROJEKTU 8)

Mega projekt?
Jaki?
Podaj adres :wink: smile.gif
smile.gif
eXtreme
no co ty winksmiley.jpg w produkcji winksmiley.jpg UNDER CONSTRUCTION winksmiley.jpg ale mamy WIELKIE ambicje smile.gif mam nadzieje ze jak go ujrzycie to wam szczena opadnie do podłogi i wszystkie zęby wylecą biggrin.gif
Sir Blade
www.ekraj.net questionmark.gif
ramze
Cytat
www.ekraj.net questionmark.gif

link nie działa.
Sir Blade
wiem, ze nie dziala ale czy to ma byc ten Twoj projekt questionmark.gif
ramze
Cytat
wiem, ze nie dziala ale czy to ma byc ten Twoj  projekt questionmark.gif

nie
Mac
Cytat
Cytat
wiem, ze nie dziala ale czy to ma byc ten Twoj  projekt questionmark.gif

nie

Mowa o mega projekcie Extreme (ten link www.ekraj.net) smile.gif
smile.gif
mazy
Może jestem młody(i nowy na tym forze) ale w tworzeniu stronek mam jakieś tam doświadczenie smile.gif
Więc jeśli to naprawdę ambitny projekt to oferuję swoją pomoc 8)
ps. czekam na odpowiedz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.