już doszłem co był za błąd ... z mojej winy, literówka w zmiennej get przekazywana do strony, dla tego nie mogło wykonać zapytania ... anyway thx

Na początek sory za post pod postem, ale nowy problem ... podbijam temat mam taki kod:
<!-- WYSWIETLANIE ARTYKUŁU O PODANYM ID ARTYKULOW -->
<? if ($_GET['modul'] == 'artykuly' && $_GET['nr'] == $ida){
$numer = $_GET['nr'];
$zap = mysql_query("SELECT * FROM `artykul` WHERE `id` = $numer ");
?>
<? echo $rows['tytul']; ?> <BR>
<? }} ?>
<!-- WYSWIETLANIE LISTY ARTYKULOW -->
<? if ($_GET['modul'] == 'artykuly' && $_GET['kategoria'] == $kategoria){
$zap = mysql_query("SELECT * FROM `artykul` WHERE `kategoria`='$kategoria' ORDER BY `tytul` ASC"); $ida = $rows['id'];
$title = $rows['tytul'];
?>
<a href="index.php?modul=artykuly&nr=
<? echo $rows['id']; ?>">
<? echo $rows['tytul']; ?></a>
<BR>
<? }} ?>
<!-- WYSWIETLANIE KATEGORII -->
<? if ($_GET['modul'] == 'artykuly' && $_GET['co'] == spis){
$zap = mysql_query("SELECT * FROM `kategorie` ORDER BY `nazwa` ASC"); $kategoria = $rows['nazwa'];
?>
<table>
<tr>
<td>
<a href="index.php?modul=artykuly&kategoria=
<? echo $rows['nazwa']; ?>">
<? echo $rows['nazwa']; ?></a>
</td><td>ile</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<? echo $rows['opis']; ?></td>
</tr>
</table><br />
<? }} ?>
i wyświetlanie listy kategorii działa, wyświetlanie listy artykułów działa, ale za to nie moge dojśc dla czego nie mogę wyświetlić artykułu o konkretnym ID, skoro poprawnie ID się przekazuje poprzez &_GET ....
//EDYTKA No i znów sam doszedłem w czym tkwił bład

trochę to trwało, i wymagało "posiedzenia nadzwyczajnego" hrrrhrrr ale się udało

BUMP, podobny problem, z wyciąganiem danych z bazy, więc nie tworze nowego tematu

mam taki kodzik:
<?php
$zap2 = mysql_query("SELECT * FROM `komentarze` WHERE `newsid`=$nr");
$tresc2 = bbcode($row['tresc']);
$tytul2 = $row['tytul'];
$autor2 = $row['autor'];
$data2 = $row['data'];
$newsid = $row['newsid'];
$userek = $rows33['login'];
if ($userek == $autor2)
{
$test = "<a href="index.php?modul=uzytkownicy&akcja=zobacz&kto=$autor2">$autor2</a>";
} else {
$test = $autor2;
}
?>
I chodzi o to że, "likuje" tylko pierwszy rezultat z bazy, czyli pierwszy rekord z tablicy ($rows33['login']). Jak wrzucam do while $userek = ....; to w ogóle nie "linkuje" gdyż wszystkie kolejne wyrazy się "sklejają", jak mogę zrobić żeby się nie "sklejały" albo inaczej, co mam zrobić żeby powyższy sposób działał jak należy, czyli jeżeli znajidze usera, to wyrzuca link do jego profilu, jak nie znajdzie to wyrzuca sama nazwę usera ? już próbowałem chyba na milion sposobów, jednakże bez powodzenia ;/