Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: qrw..........
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nubian
wiem że ten post nie nadaje się na to forum ale weźcie mi wytłumaczice po jaką cholerę kraść 15m światłowodu? przez co pół Lublina odciente jest od internetu angrysmiley.gif kurde 15m kosztuje pewnie z 15zł a cholera już drugi dzień mi serwer nie działa wku..... rzyć się można, takie to polskie społeczeństwo angrysmiley.gif
rogeros
Nie moga tego szybciej naprawic??
i co caly odcinek swiatlowodu beda wymieniali??
nubian
pewnie cały bo innego sposobu nie ma sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
rogeros
a wlasciciel serwera sie nie zlosci?
DYRA
pewnie sie wqrza, wkoncu jest te kilkanasie metrow swiatlowodu w pleko....
nubian
hehe nic a nic tylko krew go zalewa bo to serery firmy zajmującej sie oprogramowaniem do szpitali i dzięki temu że ich odcieli cała ekipa jeździ od wczoraj po Polsce bo bazy danych były w Lublinie:(sad.gif
rogeros
to w takim razie jak taki problem jest. to napewno szybciej zostanie ten problem rozwiazany smile.gif
nubian
wiesz narazie im się nie spieszy z 20h minieło zanim ekipa przyjechała mieli naprawić dziś do 12 i nadal nic:(
DYRA
jezeli ma Ci cokolwiek naprawiac jakas firma, to pamietaj ze jestesmy w POLSCE, i zanim to nastapi, minie tydzien dluzej niz zwykle :?
ale zawsze istnieje nadzieja, ze tak niedzieie, i ze to jest pozadna firma smile.gif
nubian
DYRA dzięki, ależ mnie pocieszyłeświnksmiley.jpg normalnie nie wiesz jak za tydzień to ja już moge się pakować jak nie będzie działało:)
steru
Cytat
wiem że ten post nie nadaje się na to forum ale weźcie mi wytłumaczice po jaką cholerę kraść 15m światłowodu? przez co pół Lublina odciente jest od internetu angrysmiley.gif kurde 15m kosztuje pewnie z 15zł a cholera już drugi dzień mi serwer nie działa wku..... rzyć się można, takie to polskie społeczeństwo angrysmiley.gif

no troche wiecej niz 15 zl, ale fakt jest faktem, ze hamstwo sie szerzy. Tak przy okazji przypomnialo mi sie, ze pare lat temu w krakowie ktos wycial taki numer, ze ukradl kilkaset metrow (albo kilka kilometrow - nie pamietam juz) drutow z trakcji tramwajowej pod napieciem !! to jest dopiero wyczyn biggrin.gif
ramze
Cytat

Reperacja tego światłowodi będzie kosztowała jakieś 10tys zł.
ramze
Cytat
Cytat

no troche wiecej niz 15 zl, ale fakt jest faktem, ze hamstwo sie szerzy. Tak przy okazji przypomnialo mi sie, ze pare lat temu w krakowie ktos wycial taki numer, ze ukradl kilkaset metrow (albo kilka kilometrow - nie pamietam juz) drutow z trakcji tramwajowej pod napieciem !! to jest dopiero wyczyn biggrin.gif

We wspanialym miescie Toruniu pewnego dnia została skradziona 30-40 tonowa zwrotnica kolejowa. Specjalne cuś do przesuwania torów ale z obciążeniem (pociągiem). Mój kuzyn mi mówił bo pracował tam.
em1X
U nas w pieknym 8O miescie Plock zamiast kabli kradna zwierzeta z zoo :/
GeoS
Te 15m swiatlowodu nie kosztuje jakies 15 zeta, bo to sa swiatlowody i na dodatek wysokiej klasy (zapewne) - koncentryk to kosztuje 1 zeta od metra smile.gif
Da sie wymienic kawalek swiatlowodu, tylko trzeba to umiec zrobic i miec do tego sprzet.

Panowie, jak polscy zlodzieje potrafia krasc swiatlowody laczace Polske z kwatera glowna NATO i nie maja pojecia co kradna smile.gif Czego od nich wymagacie :?:
Seth
Ostatnio slyszalem, ze u mojego kolegi sasiada ukradli drzwi antywlamaniowe 8O

Ehh... swiat schodzi na psy :? sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.