Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oferta łącz internetowych netii
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ActivePlayer
Czy ktoś z Was korzysta z usług netii? Znalazłem następującą ofertę: http://www.partner-netia.com/ i wydaje mi się ze może być dość ciekawa. Pytanie tylko jakiej jakości są te łącza? Z tego co dowiedziałem się od konsultanta, to faza testowa, ale usługę pod kierunkowym 022 wprowadzili całkowicie bez problemów. A w 032 tez do tej pory idzie gładko. Łącza oparte o ADSL czyli dokładnie to samo co neostrada.

Pewien znajomy (gracz) mówił mi ze ma małe problemy z łączem mianowicie są okresy czasu kiedy 8-10% pakietów ginie. Przy zwykłym downloadzie i przeglądaniu www oczywiście nie ma problemów, no ale przy grach to już co innego.
envp
Chyba nie za dobrze jak 8-10% pakietów ginie ;/ Skoro płacisz np. za 1Mbit to masz prawo do 1Mbit na każdym z protokołów ( o ile udostępnia ). Poza tym nie wiem jak w netii jest, ale polecam dialog - nie zdażyło się, żeby prędkość spadła poniżej gwarantowanej...
ActivePlayer
tak z tym ze ten problem z pakietami miala jedna osoba ktorej pytalem, pare innych nie miało w ogole. ginące pakiety nie mają nic do protokołów. co do dialogu, nie wszędzie jest, tutaj mowa o ofercie łącz netii po kablach tp więc zasięg troche na innym poziomie.
acztery
tak na marfinesie, czy płaci się za 1mb/s to nie jest takie oczywiste. nie wiem jak w Twojej umowie pisze Kuba ale w mojej maksymalny transwet do 1 mb/s
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.