Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pytanko o serwer itp...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
zielony115
witam!
a wiec opisze mój hmmm... "problem"? założyłem strone na yoyo.pl oraz skonfigurowałem total commandera. myslałem ze to nie wystarczy zeby pisac skrypty php bo na wszystkich pomocach i kursach czytałem ze trzeba zainstalowac serwer z obsługą php, baze mysql itp. a tymczasem ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, po napisaniu najprostrzego skryptu "Witaj świecie!" wysłałem plik do przeglądarki i działał! nie wiecie moze o co chodzi? nic nie instalowałem a mimo to skrypt działa... czy to jest jakis wyjątek? czy moze na inne, bardziej skomplikowane skrypty to juz nie będzie wystarczyć?
nospor
a nie przyszlo ci do glowy ze yoyo ma juz zainstalowane php i mysql?

Cytat
czy to jest jakis wyjątek? czy moze na inne, bardziej skomplikowane skrypty to juz nie będzie wystarczyć?

Tak, samochod z pustym bakiem będzie jeździl tylko z tobą na pokładzie. Gdy do tegoż samego samochodu wejdą jeszcze dwie osoby, to juz tenze sam samochod, z tym samym pustym bakiem nie pojedzie... winksmiley.jpg
zielony115
no przyszlo, ale wolałem zapytać tongue.gif
mike
Cytat(zielony115 @ 1.02.2007, 14:50:06 ) *
no przyszlo, ale wolałem zapytać tongue.gif

<ironia>
To następnym razem jak na przykład kupisz sobie telefon to napisz na forum pytanie: "Jak on działa i jaki jest abonament?".
Bo przecież po co zapytać sprzedawcy, lub przeczytać instrukcję? Lepiej napisać na forum tongue.gif
</ironia>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.