Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: VoipCheap
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ano
Cześć!

Widzieliście już może to: http://blog.konieczny.be/2007/01/31/darmow...kajpie-umieraj/ ? - voipcheap czyli tak w skrócie:
Cytat
Voip Cheap ma coś, czego nie posiadają inni operatorzy — darmowe (sic!) połączenia przez 3 miesiące. Niestety, jeśli nie doładujemy konta, maksymalna długość darmowego połączenia to 5 minut, potem jest ono zrywane (ale podwójne kliknięcie błyskawicznie inicjuje je na nowo i możemy dokończyć naszą rozmowę smile.gif.

Testowaliście to może? Co o tym sądzicie?
Korzystam z tego od wczoraj i już wykonałem kilka darmowych rozmów, więc moim zdaniem to "free" jest prawdziwe ;-)
Turgon
Powiem tak... Według mnie za darmo to można dostać co najwyżej w mordę. Uwierzyłbym w darmowe wewnątrz sieci operatora, ale poza ?
acztery
opłaca się to, korzystałem z tego. Jakość połączenia jest znakomita. Płaciłem chyma 10 Euro można dzwonic na stacjonarne za darmo do kilkunastu krajów jak nie kilka dzisiąt. Komurkowe tanie ale na terenie Polski jakość gorsza nisz jak dzwonimy na stacjonarne. sa limyty chyba tygodniowe nie pamietam ile ale chyba 120 min na tydzien czy 1200 dawno temu to było ale reasumując opłaca się.

PS Turgon Skype tez planuje darmowe rozmowy tel .... jak widać za darmo można dostać wiecj niz Ci sie wydaje.
Zbłąkany
W ryj się za darmo nie dostaje bo trzeba oddać portfel, zegarek, buty, itd... winksmiley.jpg
Turgon
No tak, chyba tylko pałę za free można dostać biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.