Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto zostanie mistrzem świata? - sprawdź to
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Dan
Ankieta
Ja uważam, że brazylijska finezja, wysoka technika, rewelacyjna szybkość i piłkarska tradycja, wygrają z niemieckim atakiem pozycyjnym, spokojem i rozsądkiem w grze oraz dobrą ofensywą połączoną z doświadczeniem.
Co do meczu o 3 miejsce to uważam, że Koreańczycy grali zawsze w 14 - 11 zawodników + 3 sędziów. Nie należy im się rywalizacja na tak wysokim etapie, powinni skończyć w 1/8 finału. Jestem za Turkami.
Seth
Niemcy sa swietnie wyszkoleni i napewno pokaza swoja klase.
Sir Blade
Ja obstawiam RRR
Lysy
To co napiszę poniżej to przesądy, ale...
Mam poważne i chyba uzasadnione obawy że będą to niemcy. Obawy dlatego że drużyna ta gra brzydko, strzela mało bramek(nielicząc jednego meczu). No i wszystkie drużyny którym kibicowałem oglądając ich mecze niestety zawsze przegrywały. Teraz kibicuję Brazylii..
Także pech Ronaldo nie daje mi spokoju. Grał w wielu klubach które były murowanymi kandydatami do zdobycia europejskich pucharów i zawsze przegrywał. Jedyny wyjątek od tej reguły to finał mistrzostw świata osiem lat temu, ale wtedy nie był podstawowym zawodnikiem. Mam jednak nadzieję że będzie to brazylia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.