Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Upload
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
Mystery
Witam

Mam zamiar otworzyc server ze skryptem typu rapidshare.de

potrzebuję taki skrypt czy może ktoś taki skrypt napisać za pieniądze lub poradzić mi juz jakiś gotowy z autoryzacja?

prosze o kontakt tu lub na gg 3317949
kwiateusz
Przeniesiono:
php->Giełda ofert->Kupię
BORG
Chcesz sam skrypt, ktory by wrzocal wybrany plik z komputera uzytkownika na twoj serwer, czy zeby cala strone ci zrobic, razem z rejestracja, logowaniem, downloadem itp.questionmark.gif
Babcia@Stefa
Jeśli za pieniądze to może się skusze by zrobić, poniewarz potrzebuje teraz pieniędzy na router (niemam internetu u siebie na kompuetrze).

A ile byś chciał?
Moge też zrobić layout & design w photoshopie & html'u.
Designu nie zapewniam na 100% takiego jaki się najbardziej podoba, ponieważ nie jestem jakimś zaawansowanym użytkownikiem programu Adobe Photoshop, lecz niedawno zacząłem robić layout i design dla mojego brata (8 lat, ale będzie tylko tam wstawiał zdjęcia ze swojej ulubionej gry pod kontrolą rodziców) i wyszło mi to nawet dobrze jak pisane w htmlu gołymi rękami w notatniku a grafike w photoshopie.
Wszelkie prawa autorskie zakupujesz ty i stopka jest twoja.

@edit
Ale system ,,Premmium Account" niewchodzi w projekt (nie za bardzo wiem jak działają systemy sms, nigdy się tym nie bawiłem biggrin.gif)

Dziękuję, Babcia@Stefa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.