Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta- wypełnijcie proszę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
goya
www.ankietka.pl/417/ankieta_badajaca_opinie_nt_legalizacji_miekkich_na.html

jeśli ktoś chce wypełnić ankietę nt. miękkich narkotyków to zapraszam.
mike
Pytanie:
Cytat
3. czy jest Pan/Pani studentem? (tryb studiów nieważny)
1) tak
2) nie
jest moim zdaniem chybione.
Podejrzewam, że ma dać informacje na temat wykształcenia wypełniających ankietę.
Co więc w sytuacji kiedy ktoś już skończył studia? Studentem przecież już nie jest.
Spanner
spełniłem ten dobry uczynek i wypełniłem ankietę, mam nadzieje, że Ci to w czymś pomoże smile.gif
athabus
Cytat(mike_mech @ 20.02.2007, 12:03:34 ) *
Pytanie:jest moim zdaniem chybione.
Podejrzewam, że ma dać informacje na temat wykształcenia wypełniających ankietę.
Co więc w sytuacji kiedy ktoś już skończył studia? Studentem przecież już nie jest.

A może to sprawdza stosunek studentów do narkotyków. Sam jak byłem na studiach to kilka razy próbowałem miękkich narkotyków, ale ogólnie jestem raczej przeciwnikiem ich legalizacji - tak mi jakoś wyszło z moich przemyśleń w wieku starczym :-) Wiadomo jak człowiek jest na studiach to ma za dużo wolnego czasu i mu głupie pomysły do głowy przychodzą.
sztosz
A mnie zastanawia skąd bierze się ten chory podział na twarde i miękkie narkotyki. Wszystko zależy od konkretnej dawki konkretnego środka odurzającego. Ech... nie staram się tu stawać po niczyjej stronie ani próbować wzniecać Flame War a propos narkotyków, tylko tak pytam, o sam podział.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.