Witam!
Nie wycenię systemu bo sie na tym nie znam, ale znalazłem pewien błąd, może nie błąd ale niedogodność. Po kliknięciu w miniaturkę ładuje się obraz w ramce a obok nieo opisy. To jest złe rozwiązanie, bardzo złe, co będzie jak ktoś załaduje plik w rozdzielczośco 3000x2500 pixeli? ramka znajdzie się gdzieś całkowicie poza ekranem. przeglądanie zdjęc powinno być trójstopniowe: czyli klikamy miniaturkę i ładuje się strona z większym poniejszeniem oryginału i opisami oraz komentarzami (wszystko tak aby zmiesciło się na monitorze) a po kliknięciu na ten już większy obraz w owym oknie ładuje się zdjęcie w całej okazałości. powinna być opcja, która daje adminowi możliwość ustawienia zdjęciu priorytrtu tylko dla zarejestrowanych użytkowników i priorytrtu: zdjęcie dla wszystkich oraz opcja calkowitego zablokowania dostępu do wszsytich zdjęc jeżeli nie jest się zarejestrowanym użytkownikiem. Jeszcze sobie to testuję, ale jak coś znajdę to dam znać.
Dobrym rozwiązaniem by była panel instalacyjny gdyż grupa docelowa to osoby mające pojęcie o grafice (w wiekszości) a tacy ludzie zazwyczaj nie mają pojęcia o php i instalacja przy, której trzeba coś wgrywac do bazy itp. to dla takich ludzi droga przez mękę (sam tak mam

).
------------dodano------------
I już znalazłem brak. powinieneś dodać cos takiego jak sekcja [name] w mailingu, kazdy spec od marketingu Ci powie, że mailing spersonalizowany jest dużo skuteczniejszy. Chodzi o to, że użytkownik przy rejestracji podaj swoje imie a ty zrecznie to wykorzystujesz wpisując w liście: Cześć [name]! Fajnie, że się zarejestrowałeś. Skrypt automatycznie zamienia [name] na odpoiednie imie przypisane do danego meila.
Powinieneś dodac do mailingu możliwośc definiowania listów. Administrator pisze kilkanascie lub kilkadziesiąt listow i kazdy kto się zarejestruje np. co tydzien dostaje te listy i admin ma automatycznie stworzony meiling na kilka tygodni (n.p. jakiś kurs) a newsletter wysyła ręcznie albo tez definiuje iles tam listów do wysłania w zadanym czasie i o zadanych godzinach.
--------------dodano----------------
W meilingu powinienes dodac sekcję [date] aktualna data (dzien w którym list dostał wyslany do użytkownika) oraz [meil] - meil użytkownika
Poinieneś dodać także mozliwośc automatycznego dodawania newsów o obrazkach, pod oniec listu admin wpisuje [imagenew] i uzytkownik dostaje liste z linkami do najnowszych obrazków [imagebest] i uzytkownik widzi listę najleszych obrazów [imagedowload] lista najczęsicej ściaganych zdjęć itp...
------------dodano--------------------
W momencie oglądania opisu zdjęcia (pierwszy widok po kliknięciu w miniaturkę) nie powinna pojawiać się sekcja "top 10" i "losowe obrazki" to miejsce powinno być sporzytkowane na opis zdjęcia i autora. uwazam, że powinno to być dowolne i skonstruowane tak aby admin mógł sobie wybrać jak chce aby wyglądała wyświetlana strona, czy ma być tam top 10 czy info o zdjęciu lub autorze to powinno zalezeć od admina i powinien mieć do tego zgrabny panelik.
---------------dodano------------------------
W panelu uzytkownika powinny znajdować się takie dane jak:
lista moich obrazów,
data przyłaczenia,
ulubione obrazy,
ulubieni twórcy,
moje dane (ale nie tak, że trzeba je odrazu zmieniać, moze ktoś chce je tylko podejrzec a nie odrazu zmieniać),
statystyki moich obrazów(ale to chyba owinno być w dziale lista moich obrazów),
moje komentarze (i tu jak Ja komentowałem innych i jak inni skomentowali mnie)
Mam nadzieję, że się przyda mój komentarz. A jak chcesz pogadac jeszcze to pisz na na piriwa, możemy dogadać sie co do współpracy
Pozdrawiam