Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kurs "hackingu" na dvd
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
skowron-line
Witam przypadkiem trafilem na strone
http://www.sekretyhakerow.pl/
i po przeczytaniu tego chcialbym poznac wasze zdanie na ten temat??
czy to totalna glupota czy jest moze w tym ziarnko prawdy ze mozna sie hakingu nauczyc w 2 godziny?? nie zebym chcial sie zaopatrzyc w taki zestaw
fridek
Słyszałem różne opinie na temat zestawu, m.in. że autorzy często coś robią na filmie, ale zapominają wytłumaczyć, oraz że czasami 1/2 filmu to patrzenie na kompilację programów.
Wg mnie może być pomocne, ale hackerem od tego nie zostaniesz, a już na pewno nie w 2 godziny winksmiley.jpg
devnul
gdzies tam na stronie jest do sciągniecia jeden rozdział - proponuje sciągnąć - mozna się niezle usmiac z tej całej szkoły :]
revyag
To jest jakiś żart. Nie wiem jak ludzie się mogą na to nabierać. Normalnie sami hakerzy niedługo będą w Polsce.
Moli
Wszystko za co tam płacisz, pewnie znajdziesz w internecie za darmo. Nie ściągałem tego dema darmowego bo i tak się na tym nie znam smile.gif ale jak dla mnie to jest coś w stylu sprzedawania paczek skryptów na allegro - chcę pieniądze za to, bo zebrałem kilka skryptów do jednego rara smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.