Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moja uwaga odnosnie tego forum:
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
magix
Wlasnie sie zarejestrowalem.
Zwracam sie do admina, moderatorow tej strony, aby zrobili porzadny podzial, tak samo jak jest w porzadnej ksiazce do php
chodzi mi oto aby posty byly posregowane w kategoriach:
Szyfrowanie
Grafika
Muzyka
itp.

Mozna caly dzien spedzic szukajac czegos w tym forum, juz lepiej sobie ksiazke otworzyc - szybciej mozna znalezc, a dlaczego ? bo w ksiazce jest wszystko tematycznie poukladane.

pozdrawiam from Gdańsk
© magix
Seth
Na gorze strony masz "wyszukaj na forum"... gdyby ksiazka to posiadala mogla by nawet nie byc posegregowana a i tak bys znalazl informacje.

A tak na serio... niestety ale wymagalo by to stworzenia alob kilkuset for albo uzycia innego forum - jezeli wogole jakies cos takiego supportuje.
eS...
Cytat
Mozna caly dzien spedzic szukajac czegos w tym forum, juz lepiej sobie ksiazke otworzyc - szybciej mozna znalezc, a dlaczego ? bo w ksiazce jest wszystko tematycznie poukladane.

milej lektory 8O
dragossani
Zdajesz sobie sprawę ile musiało by być takich działów, oraz jak trudno przeprowadzić taki podział, by wszystko miało swoje miejsce? A co z tematami które dotyczyły by kliku działów? Od szukania jest link Szukaj - spisuje się całkiem nieźle.
magix
Mysle, ze pisanie o wszystkich rzeczach dotyczacych php na tym forum
mija sie z celem, gdyz brak jest w tym selekcji tematycznej.
Nadmiar informacji, ktore sa nieposelekcjonowane dobrze nie wyglada, po mimo ze istnieje przycisk search. Przypomina mi to troche www.google.com.pl gdzie jest rowniez taki przycisk.
Wyobrazcie sobie ile postow bedzie musialo istniec na stronie w kategorii php 30 ? 50 ? 100 ? << 10 100 >> to po co wogole szukac recznie postow i wypowiedzi programistow lepiej od razu przejsc do przycisku SEARCH.
Fakt ze latwo jest krytykowac, ale pisze o tym zebyscie wzieli takie rowzwiazanie rowniez pod uwage.
---
A teraz optymistycznie:
Cieszy mnie to, ze takie forum wogole powstalo smile.gif
Bardzo mi sie spodobalo powiadamianie na e-mail o nowych wiadomosciach, ktore pojawily sie na forum.
Jabol
Cytat
to po co wogole szukac recznie postow i wypowiedzi programistow lepiej od razu przejsc do przycisku SEARCH.
Nie powiesz mi że zawsze najpierw szukasz ręcznie 8O :?:
DeyV
na frum nie da sie zrobić takiej selekcji materiałów. Ale jak już powstanie serwis - tam , przypominamy ponownie, wszystkie najczęsciej pojawiąjące się oraz najciekawsze tematy pojawią sie w postaci kursów, artykułów, porad itp. To powinno wystarczyc.
GeoS
Czy magix zdajesz sobie sprawe z tego co piszesz??

Podzial takiej ilosci materialu na konkretne dzialy jest niemozliwy do przeprowadzenia - z kilku powodow.
Najbanalniejszy - poczatkujacy koderzy php nie koniecznie musza wiedziec, gdzie maja wrzucac swoje posty.
Dalej nie bede rozwijal, bo juz od tego miejsca nie ma to sensu.

Zanim cos skrytykujesz, zastanow sie 10x nad celowoscia swojej wypowiedzi.

PS I tak wprowadzony podzial spowodowal wiekszy porzadek niz byl wczesniej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.