Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hosting klimaty północne
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
boya
Witam

dziś dostałem maila ze firma superhost likwiduje serwery w Holandii i przenosi wszystko do polski, co za paranoja. Mam sobie sam na nowo wszystko konfigurować po przenosinach winksmiley.jpg angrysmiley.gif .. w Holandii serwery od 3 lat działają rewelacyjnie. W każdym razie nie chce wylądować z hostingiem w Polsce bo już dwa mam, i ciężko sie czasem porozumieć.

A wiec zagranica. Stanu odpadają bo ping powyżej 200 mnie nie interesuje.
Europa najlepiej północna, tam infrastruktura jest dobrze rozwinięta, ewentualnie Belgia Holandia...
zna ktoś jakieś dobre firmy z tamtych obszarów. Interesują mnie konta zwykle i resellerskie najlepiej na WHM i Cpanelach.

dzięki za pomoc
Tomek

Druga opcja, słyszałem że można złożyć kompa i zawieźć go do kei.pl .. robił z was ktoś coś takiego ?
sf
Kolokacje umożliwia z tego co ja wiem to wiele firm... co do hostingów to jest takie polskie znanie forum od tego więc tam bym radził szukać informacji zwłaszcza, że tutaj był już topik na ten temat więc można było tam kontynuować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.