Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POSZUKUJE OSOBY DO POMOCY FORUM MYSQL+PHP !!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mariusz83
WITAM

POSZUKUJE OSOBY KTORA POMOGLABY MI STWORZYC FORUM OPARTE NA MYSQL DLA WLASNEJ SATYSFAKCJI (ZA DARMO). NA SERWERZE NIE MA NIC. CALE FORUM TRZEBA STWORZYC OD PODSTAW.
PROSZE PISAC NA dajmispokoj@gazeta.pl

DZIEKUJE Z GORY ZA WSZYSKIE ODPOWIEDZI.

POZDRAWIAM
Seth
Z powodu nie dostosowania oferty do wymogow forum Praca oferowana temat zostal przesuniety do Hydeparku
spenalzo
PROSZE NA NAS NIE KRZYCZEĆ!!!
Luke
Witam,

Zapytam ... bo nie mogę się powstrzymać ... Ile osób potrzebujesz aby osiągnąć najwyższy stopień satysfakcji (za darmo)?
.dragonfly
Kto ma osiagnac satysfakcje? Ty ze ktos bedzie za ciebie robil bo tobie nie chce sie nauczyc? Czy osoba ktora to zrobi, a ty za kilka tygodni zapomnisz o całym projekcie.

Nie bardzo rozumiem twoje rozumowanie. Po to jest to forum abys ty sie nauczyl i sam napisal to DLA WLASNEJ SATYSFAKCJI

Temat jest ze potrzebujesz kogos do pomocy. Pomoc to napisanie od poczatku samemu :?:
patrycjusz
hmmm... ja bym proponował zamknąć topic, i usunąć wieczorem, aby utrzymywać pewien poziom wypowiedzi i projektów które nie jednokrotnie mają swój początek i koniec tutaj.
A zamykająć dopisać mniewięcej tak...
[quote]"...leniom, osobom bez własnej inwencji i nie traktującym cudzą prace i wysiłek poważnie mówimy stanowcze nie!!..."
Pozdrawiam patS.
P.S. a co do samego tematu (tak z przymróżeniem oka) się nie wypowiem, gdyż uważam każdą wypowiedź nie traktująca inaczej niż moją za mało wychowującą
:wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.