Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: propozycja nowego dzialu w gielda ofert
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Sokal
Tak jak w temacie, coraz więcej jest ofert typu wolantariat, moze utworzyc nowy dzial? Co myslicie?
SongoQ
Wydaje mi sie ze warto. Nie wiem jak inni ale ja jestem za.
nospor
@Sokal masz na myśli oferty w stylu: "Szukam łosia co mi za marne grosze zrobi to i to"?
Osobiście nie widzę potrzeby. No bo wówczas forum Poszukuję będzie swieciło pustkami winksmiley.jpg

zamiast tego można by do tytulu dodawac przedrostek [wolontariat] smile.gif
Sokal
Heh, nie zgadzam się, że będzie świecił pustkami winksmiley.jpg Przecież poważne oferty na pewno tam trafią
SongoQ
Heheh moze zamiast [wolontariat] -> [szukam losia] i pierwsza pozycja 50 zl hehe:P Kategoria taka moze byc zawsze znajdzie sie los ktory to umiesci i ktory to zrealizuje.
seaquest
Poszukuję już nie wystarcza?

szukam łosia, chcę być łosiem doskonale pasuje do tego działu.
fiszol
Cytat
@Sokal masz na myśli oferty w stylu: "Szukam łosia co mi za marne grosze zrobi to i to"?
Albo i za darmo.

Imho nowy dział niepotrzebny. wsystarczy narzucić w "Poszukuję" odpowiednie prefiksy tematów.
Sokal
A może i pomysł z prefiksami byłby lepszy, niemniej jednak trzeba coś z tym zrobić.
Daimos
ja mysle ze nowy dzial bylby dobry, Ci co niechca, by po prostu nie zagladali tam
a co do prefixu to tylko moderatorzy by mieli wiecej roboty bo nikt by ich nie dodawal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.