Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Aztech
Mała prośba, czy moglibyście w imię dobrze rozumianej życzliwości wypełnić moją ankietę (potrzebne mi na zliczenie przedmiotu na uczelni z góry dzięki:

http://www.worms3dpl.prv.pl/ankieta.htm

Poniższa ankieta powstała w celu poznania Państwa zdania i opinii na temat zróżnicowania partnerów na stałe i na przelotny romans. Wyniki poniższej ankiety będą analizowane na przedmiocie "Psychologia atrakcyjności", który mam przyjemność studiować na Politechnice Wrocławskiej. Poniższa ankieta to jedna z cegiełek, które mogą Państwo dołożyć i przyczynić się do pozytywnego zaliczenia tego przednmmiotu przeze mnie. Za dobrowolne i szczere (bo na tym szczególnie zależy mi podczas tej ankiety) wypełnienie popniższego formularza bardzo serdecznie dziękuję. Proszę również pamiętać o zaznaczaniu odpowiedzi, które są przez Państwa akceptowane i uznawane za słuszne dla Państwa osobowości, a nie te które wydają się poprawnymi lub powszechnie uznawanymi za poprawne. Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wypełnienia ankiety.

AZTECH
scanner
Cytat
Mała prośba, czy moglibyście w imię dobrze rozumianej życzliwości wypełnić moją ankietę (potrzebne mi na zliczenie przedmiotu na uczelni
No jak w imię nauki, to niech będzie, ze pomogłem smile.gif
Aztech
Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi biggrin.gif/
mhs
prosze bardzo
PMadej
dla dobra ogółu dołączyłem się ...
Aztech
Jesteście super. Takiej ilości odpowiedzi z paru różnych forum nie miałem dawno: 130 wypełnionych ankiet w 24h winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.