Niestety nie działa.

Moim zdaniem to IE coś źle interpretuje, ale dlaczego ingeruje w jakiś sposób w kod to tego już nie wiem. Na bank to wina Microsoftu. A tak w ogóle to IE6 podobnie to interpretuje.
Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić? Pomocy!!!
Może tu coś znajdziecie. Strona z której przechodzi się do poprzedniego formmularza jest generowana przez poniższy kod PHP:
<?PHP
include("connect.php");
$zap=mysql_query("select * from news order by id desc");
{
$zapytanie=mysql_query("select login, imie, nazwisko from users where id='$kto'");
{
}
<h2>$title</h2>
$content<br>
<hr>
Dodano przez: $news_login ($news_imie $news_nazwisko), Data: $data
";
if($log)
<br><form class="wlinii" method="POST" action="site.php?page=edit_news_form"><button name="post" style="width: 49; height: 25" value="$post_id" type="submit">Edytuj</button></form>
<form class="wlinii" method="POST" action="site.php?page=delete_news"><button name="post" style="width: 49; height: 25" value="$post_id" type="submit">Usuń</button></form>
";
<br><hr><br><br>
";
}
?>
Już wiem więcej niż przed chwilą. Kwestia jest taka że pętla while się nie wykonuje.
<?php
{
print" <p>Tytuł newsa: <input type="text
" name="news_title
" size="55" value="$title"></p> <p>Treść newsa:<br>
<textarea class="mceEditor" rows="8" name="news_content" cols="51">$content</textarea></p>
<hr>";
}
?>
To może być spowodowane tym ze zapytanie mysql nic nie zwraca:
<?php
$zap=mysql_query("select * from news where id='$post_id'"); ?>
A to z kolei musi być spowodowane nieprawidłowym przesyłem zmiennej z formularza we wcześniejszym pliku (tym który jest podany powyżej) za pomocą metody POST. Być może to wina nazewnictwa zmiennych - jedna zmienna nazywa się właśnie 'post'. Jednak błąd ten występuje tylko w IE. Chodzi chyba o kod:
<br><form class=\"wlinii\" method=\"POST\" action=\"site.php?page=edit_news_form\"><button name=\"post\" style=\"width: 49; height: 25\" value=\"$post_id\" type=\"submit\">Edytuj
</button></form> <form class=\"wlinii\" method=\"POST\" action=\"site.php?page=delete_news\"><button name=\"post\" style=\"width: 49; height: 25\" value=\"$post_id\" type=\"submit\">Usuń
</button></form>