kod wyswietla liste pracownikow, po czym mozna tworzyc druga liste dodajac pracownikow przy pomocy czekboksa.
Problem w tym, ze pracownikow bedzie ok. 300, co jesli dodajac ich, dodam o jednego za duzo- liste bedzie trzeba robic od nowa.
Chcialbym sie wiec zapytac, o opcje taka jak 'usuwanie z listy' rowniez przy pomocy czekboksa.
<?php //kod glownej listy w ktorej mamy tez checkboxa. $sql = "select id_prac, imie, nazwisko ,nr_dowodu, pesel, stan, stan_od, stan_do, n
azwa, miasto, pracownicy.id_kont from pracownicy, aktywnosc, kontrachenci where p
racownicy.id_prac=aktywnosc.id_akt AND pracownicy.id_kont=kontrachenci.id_kont"; echo "<th>dodaj<th>Imie<th>Nazwisko<th>Nr Dowodu<th>Pesel<th>Stan<th>od<th>do<th>Nazwa<th>miasto<br>"; for($i=1; $i<=$num; $i++) { $id = $wiersz['id_prac']; if($i%2) else if ($wiersz['stan_od'] == '0000-00-00') else if ($wiersz['stan_do'] == '0000-00-00') else } ?>
teraz drugi kod.
<?php $boxy=$_POST["box"]; for ($i=0 ;$i<count($boxy);$i++) { $id=$boxy[$i]; $sql = $sql = "select id_prac, imie, nazwisko ,nr_dowodu, pesel, stan, stan_od, stan_do, n
azwa, miasto, pracownicy.id_kont from pracownicy, aktywnosc, kontrachenci where p
racownicy.id_prac=aktywnosc.id_akt AND pracownicy.id_kont=kontrachenci.id_kont an
d id_prac=$id"; if($i%2) else } ?>
Tak wiec, mamy liste pracownikow i tworzymy sobie liste do druku, jednak chcialbym w tej liscie do druku zrobic jeszcze jednego czekboxa ktorym by mozna bylo usuwac zaznaczonych pracownikow. Nie mam pojecia jak to zrobic. Prosze o pomoc.
uhh... czyzby nikt nie potrafil mi pomoc

Mam liste glówną, z ktorej sobie wybieram pracownikow i dodaje do "listy drugiej". Jednak w liscie drugiej potrzebuje zrobic usuwanie uzytkowników jesli przez przypadek dodał mi sie o jeden za duzo.