Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pozycjonowanie komu ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Sebastian003
Mam pytanie takie chciałbym zlecić jakieś firmie pozycjonowanie ale nie wiem jaka jest tania i skuteczna bo jest ich na rynku od groma.
Wiec mam do was pytanie czy nie znacie jakiej dobrej i taniej firmy.
athabus
Nigdy nie korzystałem z usług takich firm, więc trudno mi coś konkretnego polecić, ale wiem jedno - zanim komukolwiek zlecisz pozycjonowanie warto dobrze zapoznać się z tematem bo jest to branża, w której spotkasz wielu naciągaczy.
Jeden użytkownik tego forum zajmuje się pozycjonowaniem i nawet prowadzi ciekawy blog, który podczytuję sobie od czasu do czasu -> shpyo blog - może jego zapytaj na pw, to coś więcej ci doradzi/zaproponuje jakąś ofertę.
lectric
Tania skuteczna smile.gif to brzmi jak te oferty pozycjonowania za 10 zł na allegro smile.gif Jak chcesz miec wypozycjonowane frazy tak jak sobie zyczysz to musisz troche za to zaplacic. Oczywiscie jest troche firm ktore o dziwo maja ceny bardzo konkurencyjne ale musisz miec sie na bacznosci podpisujac z takimi umowe. Zapamietaj , ze nieudolnosc firmy pozycjonujacej Twoja www moze sie skonczyc banem lub filtrem.
mike
Zapytaj tych, którzy znają się lepiej od nas: PiO
Sebastian003
A może ktoś z was by sie podjął propozycje proszę kierować na moje pw.
Diwi
Zarzuć słowami i adresem strony a potem dopiero możesz oczekiwać propozycji winksmiley.jpg

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.