Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [google] Kłopotliwe przekierowanie 301
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
michal89
Witajcie. Moja sytuacja jest o tyle trudna że obecnie mam jedną z moich stron na serwerze yoyo. Z racji tego że notuje dużą ilość odwiedzin postanowiłem przenieść ją na płatny, profesjonalny serweri zmienić domenę na com.pl. Jednak aby zrobić coś takiego muszę umieścić przekierowanie 301 na serwerze yoyo, co jest niezgodne z ich regulaminem. Oto fragment regulaminu yoyo:
Cytat
15. Tworzenie automatycznych przekierowań ze stron serwisu na zewnętrzne serwery jest zabronione.
. Co w tej sytuacji wypada mi zrobić? Bardzo zależy mi na zmianie serwera i domeny bez utraty PR i linków, tyle że wydaje mi sie ze jestem w sytuacji bez wyjścia.
Daimos
nie rob przekierowania, tylko umiesc stronke informacyjna, ze jest nowy adres strony i tyle
michal89
Ehh nic nie rozumiesz, jeśli zrobie tak jak napisałeś to PR i linki wraz z miejscem w google (wysokim) pójdą sie ******** sciana.gif , a przekierowanie 301 służy właśnie temu zeby Pr, oraz linki przenieśc na nową domene
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.