Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Laptop za 199 $ ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dzesi
Przeglądając sobie internet natknąłem sie na http://www.hothardware.com/Articles/Hands_...h_the_ASUS_Eee/
Czy sądzicie ze laptopy takiego typu trafia na polski rynek ?.Ale z drógiej strony za 550-600zł cudów nie mozna sie spodziewać zapraszam do mini dyskusji aaevil.gif
kris2
wydaje mi się że nie chciał bym używać laptopa za 199$ winksmiley.jpg choćby ze względu na matryce bo za takie pieniądze nie można mieć niczego sensownego. Matryce w laptopach poniżej 3000zl to po prostu szmelc a co dopiero za 199$. Zresztą jak coś w stanach będzie kosztować 199$ to w europie conajmniej 199EURO smile.gif
dzesi
No tak ale czytałeś uważnie ten laptop nie będzie do gier itd ,tylko dla ludzi biednych których nie stać na komputer
dzięki temu komputerowi każdy człowiek na świecie [ czy to z krajów bogatych czy biednych] będzie mógł przeglądać internet ,kształcić sie itd
----------------------------------------------------------
ps: kris2 Wiesz co ?, jakby ludzie myśleli tak jak ty wypowiedziałeś sie w swoim poście na pewno nic sensownego dla innych ludzi by nic nie robiono.
Michu90
Być może będzie go można kupić w polsce. Ale i tak sprzet elektroniczny za jakiś czas stanieje u nas o 50%smile.gif
Speedy
W Polsce za 800-900 zł da się kupić używanego laptopa w dość dobrym stanie, który może się nadawać do normalnej pracy. Żadna wypasiona gra na nim nie pójdzie, ale na skromne potrzeby starczy winksmiley.jpg.

Podejrzewam, że z biegiem czasu będzie wprowadzany również w Polsce sprzęt podlinkowany w pierwszym poście. Poza tym, wystarczy porównać sobie ceny sprzętu sprzed roku z cenami sprzętu, który jest do kupienia obecnie. Ceny spadają niesamowicie, a jakość rośnie.
Daimos
ja mysle ze wejdzie w polsce nawyk "dawania" komputerow od prowiderow internetowych
tak jak to zaczelo robic bodajze TPsa, placisz nie zbyt wielkie raty doliczone do abonamentu i dostajesz laptopa
to moim zdaniem nie jest zle rozwiazanie, zawsze tanio mozna nie najgorszej klasy laptopa dostac smile.gif
oczywiscie laptop nie wychodzi w sumie drogo z tego co mi wiadomo
Turgon
Ludzie, popatrzcie na rozmiar i załapiecie dlaczego taki tani tongue.gif
kris2
dobrze że dałeś "dawania". Laptop z telefoni komórkowej za 1zl kosztuje po przeliczeniu chyba z 2x więcej niż po wzięciu na raty wliczając w to nawet koszt dostępu do internetu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.