Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca - rozmowa fwalif, a pytanie ille chcesz zarabiać
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dzesi
Witam was mam dość nietypowy problem otóż , zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjna dodam ze ta praca polegały by na programowaniu w php stron(cmsów) i sklepów internetowych dla tej firmy w której będę pracował dodam też że oprócz programowania będę tez czami składał komputery i zajmował sie konsultingiem i teraz nie wiem co mam odpowiedzieć na pytanie ile pan by chciał zarabiać ? i tutaj mam dylemat bo niechcianą bym powiedzieć za dużo z tego względu zęby tej pracy nie dostać ani też za mało żeby nie robić za grosze ale ja myślę ze 8zl/h ,to nie tak złe praca w godzinach od 10-18 od pon-sob myślę zęby powiedzieć 1500zl netto , dodam ze nie jest to moja 1 praca , w tamtej pracy dostawałem o wiele mniej tzn 1200zł.Myślę ze wyraxicie swoje poglądy
Sabistik
Dyskusja o zarobkach była już poruszana na forum. Znajdź topic, poczytaj i w nim kontynuuj jeśli masz jeszcze jakieś pytania.

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.