Mam 3 pliki do zalogowania wyświetlenia strony i wylogowania (Z tej strony podpatrzyłem)
I wszystko było by fajnie gdyby nie to że... jak mam tylko te 3 pliki (login.php, secret.php i logout.php) i nie podłączę je pod inne pliki to wszystko jest ok - podaje usera i hasło i się loguje - wyświetla stronkę i potem klikam aby się wylogować - i tu wszystko ładnie ale...
Chciałem to podłączyć u siebie na stronce (tak dla mnie aby było hasło i login do niektórych stron - np konfiguracja) ale wystąpiły błędy :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\swebs\index.php:16) in c:\usr\krasnal\www\swebs\root\php\admin.php on line 6Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\usr\krasnal\www\swebs\index.php:16) in c:\usr\krasnal\www\swebs\root\php\admin.php on line 6Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\swebs\index.php:16) in c:\usr\krasnal\www\swebs\root\php\admin.php on line 8" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
i teraz może trochę kodu i informacji (ja już wszystko przerobiłem i nie mam już sił aby z tym walczyć

Plik login.php :
<?php if ($login == "seth" && $pass == "passwd"){ } else $error = "<B>Błędny login lub hasło!</B><BR>"; } else $error = false; ?> <HTML> <HEAD> <TITLE>Logowanie</TITLE> </HEAD> <BODY> <?php ?> <B>Podaj login i hasło</B> Login: <INPUT type="text" name="login"><BR> Hasło: <INPUT type="password" name="pass"><BR> <INPUT type="submit" value="Zaloguj się"> </FORM> </BODY> </HTML>
plik secret.php :
<?php } ?> <HTML> <HEAD> <TITLE>Tajne/poufne</TITLE> </HEAD> <BODY> <?php ?> <BR><B>Ściśle tajne dane.</B> </BODY> </HTML>
i ostatni plik : logout.php :
<?php ?> <HTML> <HEAD> <TITLE>Wylogowanie</TITLE> </HEAD> <BODY> <?php ?> </BODY> </HTML>
Jak pisałem - te pliki same w sobie działają - człowiek się loguje i wyloguje kiedy chce ale... teraz :
Moja stronka główna (index.php) wykorzystuje includowanie niektórych plików - co też zrobiłem z plikiem login.php - w menu klikamy na link Login (<a href="index.php?page=login") i wtedy na stronie głównej pojawia się okienko logowania - tu jak na razie wszystko ok - wpisujemy login i hasło - klikamy zaloguj i... wywala mi te błędy

Pliki trochę zmodyfikowałem aby pasowały do strony :
plik admin.php (odpowiednik pliku login.php :
<?php $login2 = "seth"; $pass2 = "passwd"; if ($login == $login2 && $pass == $pass2){ header("Location: index.php?page=test" . SID); // aby przeszedł na stronkę z działem np moje programy } else $error = "<B>Błędny login lub hasło!</B><BR>"; } else $error = false; ?> <HTML> <HEAD> <TITLE>Logowanie</TITLE> </HEAD> <BODY> <?php ?> <B>Podaj login i hasło</B> <FORM method="POST" action="index.php?page=admin"> <--aby wrócił na stronę logowania w celu ponownego sprawdzenia (czyli na tą) Login: <INPUT type="text" name="login"><BR> Hasło: <INPUT type="password" name="pass"><BR> <INPUT type="submit" value="Zaloguj się"> </FORM> </BODY> </HTML> </center>
plik test.php (odpowiednik secret.php) :
<?php header("Location: index.php?page=admin"); // jak nie zalogowany to stronki nie pokazuj i wróć na stronkę logowania } ?> <?php ?> <BR><B>Ściśle tajne dane.</B>
plik logout.php (ten został taki sam

<?php ?> <?php ?>
I teraz pytanie czemu to nie działa ?
Jeżeli podam złe hasło lub login - wyświetla poprawnie że złe hasło lub zły login ale jak hasło i login są dobre... nie może się zainicjować session_start();

Nie chce od nikogo litości tylko trochę pomocy - siedzę nad tym 2 dzień i naprawdę nie mam już pomysłów a problem pewnie jest banalny

Podejrzewam że możliwe że to przez adresy - aby były bez zmiennych typu page=admin czy coś w tym stylu ale potrzebuję tego niestety więc wolałbym nie mieć racji że to właśnie to

Ktoś pomoże ?