Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: matryca do laptopa
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
acztery
witam,

mam pytanie możę ktoś się może zna

mam laptopa Asus a9 gdzie mam matryce nie wiem jaką obsługującą mała rozdzielczość 1024na768. sterownik obsługuję większe rozdzielczosci co wynika z danych na stronie prodycenta ATI RADEO.

i moje pytanie

Czy jak wymienie samą matryce na inną lepsza bede mógł miec wyzsza rozdzielczosc...
dzesi
Teoretycznie tak ale , zalezy tez jaka masz karte graficzna smile.gif, w zasadzie nie opłaca sie wymieniać matrycy , bo czami matryca to prawie koszt 1/2 laptopa czami 1/3 ceny laptopa .Wiec albo zyjesz z tym co masz albo kupujesz nowe , u mnie w serwisie np nie wymieniamy matryc bo to sie nie opłaca klientowi smile.gif
acztery
mam ATI RADEON XPRESS 200M Series. na allegro matryce ok 300 zł. ja mam chyba XGA a np chciał bym WXGA.
dzesi
Wiesz aż tak bardzo na laptopach sie nie znam bo za dużo w nich nie grzebałem od tego jest serwis producenta , lepiej zadzwoń do nich i przestaw sprawę i może oni ci pomogą
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.