Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tła na stronę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
szymo
Witam!
Poszukuję tło na stronę które przypominało by gazetą albo jakiś stary papier czy coś w tym stylu... Szukałem ale nie znalazłem :/ Mam nadzieję że znajdę tu pomoc tongue.gif
envp
brawo... i co ma to "ukraść" ?
sztosz
Wam wszystkim już na głowy padło. A czemu ma kraść? Albo kupić albo ukraść tak? Nie am alternatywy? Nie dobrze mi się robi kiedy widzę taki bzdury. Nie słyszeliście o np. licencji Creative Commons lub podobnych?

http://bleeding-dragon.deviantart.com/art/...exture-32401994
Cytat
All I require is a credit and link to here, and I'd be happy if you send me a Note if you make dollarmillions out of my stuff. winksmiley.jpg

(This means, however, you may not redistribute, sell, or upload to any site or media these papers without any siginficant modification.)

A znaczy to mniej więcej tyle, że jeżeli podasz źródło pliku z odnośnikiem do strony to możesz użyć tego jako tła. ~domis86 podał link do wyszukiwarki, tak więc się zaczynam zastanawiać czy przypadkiem nie o "kradzież" google tu chodziło haha.gif
domis86
@envp: lol ukraść smile.gif nie ukraść tylko skopiować. Tudzież można zrobić screena (klawisz print sceeen) i zapisac w paincie a pozniej w pliku moj_stary_papier.bmp

PS: I to mowi envp który "sam" wymyslił slodkafotka.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.