Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Internetowa - II Wojna Światowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
colinQ

Witam Was i zapraszam do grania w nowo powstałą grę o tematyce II Wojny Światowej.

Mile widziane wszelkie komentarze i oceny dotyczące gry.

Pozdrawiam
bim2
Może jakieś konto testowe? smile.gif

Daj jakieś ciemniejsze tło. Teraz wszystko ładne ala thecrims, ale białe tło psuje efekt. Jak dasz konto testowe edytuje posta i ocenie dalej tongue.gif

EDIT:
Ehhh, nie wytrzymałem i założyłem konto.

Nie zgadzam sie z ~bartg, to typowa kopia thecrims. Walka jak w thecrims, budynki jak w thecrims, handel jak w thecrims, choć są nowe rzeczy. Może będę grał może nie, ale posiedź troszkę na designem smile.gif I wszystko bedzie cacy. Brzydkie bardzo tabelki w PW smile.gif

EDIT 2:
Radzę wyłączyć funkcje przelewu, bo ktoś mądry zaraz założy 10 kont i poprzelewa sobie pieniądze winksmiley.jpg
bartg
Ciekawy temat na grę. Sama gra wygląda jak kopia The Crims ale to nie jest - .
+
Jakis nowy temat gry ( chyba że już jest jakas taka gra)
Ładne ikony
Intuicyjny pane
-
Brak loga
Białe tło

No no czekam na następne wersje
phpion
Tak jak pisali poprzednicy - udostępnij jakieś konto testowe.

Jeśli chodzi o ocenę: kod HTML to istna tragedia :| center, font, ' zamiast ". W menu drażni mnie "Stwórcy" - chyba lepsze określenie to "Twórcy" smile.gif. Token przy rejestracji nowego konta raczej banalny do obejścia winksmiley.jpg

Brakuje mi jednego: jakiś screenshotów z gry aby móc się rozeznać czy wogóle warto się rejestrować.

Ogólnie tematyka ciekawa i trzymam kciuki!
Turgon
Po pierwsze słownik ortograficzny nie gryzie. Sporo literówek także znalazłem. Szata graficzna niezbyt zachęca, a grywalność jak dla mnie jest niska.
colinQ
Hm... Po wypowiedziach wywnioskowałem że:

- nie wolno w żadnej grze internetowej mieć budynków!
- nie wolno w żadnej grze internetowej mieć niczego związanego z handlem!

A dlaczego? Bo tak ma The Crims...

Pokazanie danych po wyborze OPTION faktycznie zbliżone do TheCrims smile.gif

~bim2 dzięki za radę z tabelkami z PW, faktycznie sa brzydkie, zmienię smile.gif

Usunąłem też funkcję przelewu... Myślałem nad jakimś zabezpieczeniem typy 1 konto na 1 IP ale przecież można wykorzystać swoich kolegów ;]

Nad kontem testowym pomyślę... smile.gif

Wiec postanowiłem nie robić loga (topu) tylko ten obrazek co jest w index'ie i nie zamierzam jak narazie tego zmieniać...

Próbowałem czarne tło ale mi się nie podoba... Może zrobię jakieś "noise" jako tło... zobaczymy...

Stwórcy faktycznie głupio brzmi i wygląda więc jest Twórcy sciana.gif

Token to tak trosze na odwal robiony... ;d nie chciało mi się bawić image(); a się spieszyłem... ;p

Grywalność niska - gra jest od wczoraj od 17 chyba na serwerze a poza tym słaba reklama jak na razie...

Dzięki za wypowiedzi... Czekam na kolejne...
bim2
Daj w cssach
  1. <?php
  2. body {
  3. color: white;
  4. font-family: arial;
  5. background: #666666;
  6. }
  7. ?>

i będzie nice smile.gif Logo w sumie nie potrzebne, ale jakieś dziwne uczucie takie haha.gif

EDIT:
  1. <?php
  2. Warning: mysql_sele in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/mysql.php on line 3
  3.  
  4. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 3
  5.  
  6. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 5
  7.  
  8. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 297
  9.  
  10. Warning: mysql_fetc in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 297
  11.  
  12. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 299
  13.  
  14. Warning: mysql_fetc in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 299
  15.  
  16. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  17.  
  18. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  19.  
  20. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  21.  
  22. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  23.  
  24. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  25.  
  26. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  27.  
  28. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  29.  
  30. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  31.  
  32. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  33.  
  34. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  35.  
  36. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  37.  
  38. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  39.  
  40. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  41.  
  42. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  43.  
  44. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  45.  
  46. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  47.  
  48. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  49.  
  50. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  51.  
  52. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  53.  
  54. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  55.  
  56. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  57.  
  58. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  59.  
  60. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  61.  
  62. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  63.  
  64. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  65.  
  66. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  67.  
  68. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  69.  
  70. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  71.  
  72. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  73.  
  74. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  75.  
  76. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  77.  
  78. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  79.  
  80. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  81.  
  82. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  83.  
  84. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  85.  
  86. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  87.  
  88. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  89.  
  90. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  91.  
  92. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  93.  
  94. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  95.  
  96. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  97.  
  98. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  99.  
  100. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  101.  
  102. Warning: mysql_num_ in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 333
  103.  
  104. Warning: mysql_quer in /virtual/i/i/iiws.ugu.pl/includes/punkty.php on line 332
  105. ?>

Zapętlało się ciągle i mi kompa ściąłeś ;/ Wrrr, bim jest zły.
nitro18
Zmień kodowanie. Używasz windows-1250 którego już się nie używa.

Zalecany utf-8
colinQ
Właśnie zakodowałem to w UTF-8, ale mam problem bo polskie znaki wyciągane z bazy wyświetla jako "?".
firex
Cytat
polskie znaki wyciągane z bazy wyświetla jako "?".
użyj funkcji iconv();
.radex
Bo stary tekst był zakodowany jako windows-1250. Proponowałbym zrobić backup całej bazy, i za pomocą iconv() na lokalnym wszystko pozamieniać. Nowe teksty będą się dobrze wyświetlały.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.