Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] Grafika dla strony o Holandii
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
1010
Witam,
właśnie trwają prace nad stroną informacyjną o Holandii. Właściwie to nie mój pomysł i w ogóle, ale obiecałem pomoc i trochę pracy się już w to włożyło... I oto taki początkowy skromny efekt:
http://www.e-holandia.pl

Za dużo pomarańczowego? Cóż... Taka już jest Holandia... Zastanawiam się czy tej mapki w topie nie stonować. Nie wali za bardzo po oczach?

Pewnie zaraz ktoś zauważy podobieństwo do www.e-bulgaria.pl smile.gif I o to chodzi... Serwisy mają być kojarzone ze sobą...
Kildyt
Jak dla mnie to ten pomarańczowy jest za ostry. Mapka za bardzo nie przeszkadza tongue.gif

Pozdrawiam!
1010
Chodzi Ci o pomarańczowy w tle?
.radex
Rzeczywiście pomarańcz jest za ostry, po za tym background-color jest inny od koloru tła (background-image).

Po za tym masz 7 błędów związanych z użyciem " />" zamiast samego ">".
koderrr
menu powinno miec jakis efekt hover i byc wieksze
1010
Właśnie zastanawiałem się nad hover... Jak myślicie, powinien się zmieniac kolor linka czy całego pola?
koderrr
a moze jako background pola w hoverze flaga holandii ?

dodalbym do stopki jakies elementy graficzne powiazane z topem
ladnie by to wygladalo
1010
Cytat(koderrr @ 3.02.2008, 19:26:20 ) *
a moze jako background pola w hoverze flaga holandii ?

to chyba zepsułoby czytelnośc

Cytat
dodalbym do stopki jakies elementy graficzne powiazane z topem
ladnie by to wygladalo

czyli np co?
GrayHat
Strona bardzo fajna.
Przejrzysta, czytelna, lekka... Popracuj trochę nad efektami i będzie naprawdę dobrze.
1010
Ogólnie to jest to przerobiona wersja www.e-bulgaria.pl, której chyba nie dawałem tutaj do oceny. Ma to być sieć takich serwisów... Na razie to jest 2... Wkrótce pojawią się kolejne

Głowne założenie: czytelność i estetyka smile.gif
Turgon
1010: Usuń wykrzykniki w menu, i powiększ nieco czcionkę.
1010
Wykrzykniki są tylko tymczasowe. Ich zadanie to ułatwienie pracy tym co będą pisac treśc.
specialplan
Strasznie tlo kluje w oczy sad.gif
1010
Właśnie widziałem tylko na LCD. Musze to na crt zobaczyc...
specialplan
Ja pracuje na trzech LCD i na kazdym kluje. Konfigurowane Spyderem 2 PRO...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.