Witam,
właśnie trwają prace nad stroną informacyjną o Holandii. Właściwie to nie mój pomysł i w ogóle, ale obiecałem pomoc i trochę pracy się już w to włożyło... I oto taki początkowy skromny efekt:
http://www.e-holandia.plZa dużo pomarańczowego? Cóż... Taka już jest Holandia... Zastanawiam się czy tej mapki w topie nie stonować. Nie wali za bardzo po oczach?
Pewnie zaraz ktoś zauważy podobieństwo do www.e-bulgaria.pl smile.gif I o to chodzi... Serwisy mają być kojarzone ze sobą...
Kildyt
3.02.2008, 16:54:58
Jak dla mnie to ten pomarańczowy jest za ostry. Mapka za bardzo nie przeszkadza

Pozdrawiam!
Chodzi Ci o pomarańczowy w tle?
.radex
3.02.2008, 18:20:03
Rzeczywiście pomarańcz jest za ostry, po za tym background-color jest inny od koloru tła (background-image).
Po za tym masz 7 błędów związanych z użyciem " />" zamiast samego ">".
koderrr
3.02.2008, 19:09:10
menu powinno miec jakis efekt hover i byc wieksze
Właśnie zastanawiałem się nad hover... Jak myślicie, powinien się zmieniac kolor linka czy całego pola?
koderrr
3.02.2008, 19:26:20
a moze jako background pola w hoverze flaga holandii ?
dodalbym do stopki jakies elementy graficzne powiazane z topem
ladnie by to wygladalo
Cytat(koderrr @ 3.02.2008, 19:26:20 )

a moze jako background pola w hoverze flaga holandii ?
to chyba zepsułoby czytelnośc
Cytat
dodalbym do stopki jakies elementy graficzne powiazane z topem
ladnie by to wygladalo
czyli np co?
GrayHat
4.02.2008, 09:52:43
Strona bardzo fajna.
Przejrzysta, czytelna, lekka... Popracuj trochę nad efektami i będzie naprawdę dobrze.
Ogólnie to jest to przerobiona wersja www.e-bulgaria.pl, której chyba nie dawałem tutaj do oceny. Ma to być sieć takich serwisów... Na razie to jest 2... Wkrótce pojawią się kolejne
Głowne założenie: czytelność i estetyka
Turgon
6.02.2008, 15:01:05
1010: Usuń wykrzykniki w menu, i powiększ nieco czcionkę.
Wykrzykniki są tylko tymczasowe. Ich zadanie to ułatwienie pracy tym co będą pisac treśc.
specialplan
6.02.2008, 15:48:30
Strasznie tlo kluje w oczy
Właśnie widziałem tylko na LCD. Musze to na crt zobaczyc...
specialplan
6.02.2008, 16:29:20
Ja pracuje na trzech LCD i na kazdym kluje. Konfigurowane Spyderem 2 PRO...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.