Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] webars.pl - źródło inspiracji na zabicie czasu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
yasiek
Witajcie

Chciałbym poprosić o Wasze komentarze na temat serwisu www.webars.pl - czy podoba Wam się wygląd i co sądzicie o samym pomyśle? Czy może czegoś jeszcze brakuje na tego typu stronie i czy ma ona szansę bytu w polskim internecie?

Z góry dziękuję za wszelkie komentarze smile.gif

ps. dodam tylko, że serwis ma ambicje do bycia odpowiednikiem anglojęzycznego serwisu www.commandshift3.com
ps2. jeżeli sprawdzacie walidację, to róbcie to dla adresu xxxxxxx - narazie domena nie jest zaparkowana, tylko przekierowuje smile.gif

EDIT:
Domena jest już zaparkowana na DNSach serwera. Oficjalny adres: http://www.webars.pl smile.gif
Moli
Cytat
znudzony lachonami? pooceniaj strony...

Jaki facet oprócz geja może być znudzony lachonami smile.gif hehe Nie podoba mi sie to motto.

Pomysł ciekawy. Chyba widziałem już cos takiego, ale podoba mi sie smile.gif
Piniek
Supr pomysl winksmiley.jpg Tylko dodaj mozliwosc przyblizenia lay-out-u bo trudno cos tak malego oceniac winksmiley.jpg jak jest to sory nie zalwazylem ;P

Powodzeniu w prowadzeniu serwisu ;]
jak by byla mozliwosc wspolpracy to sie zglaszam ;P
yasiek
Nie, powiększenia jeszcze nie ma. Pomyślę o tym, dzięki piniek smile.gif
a co do motto... może rzeczywiście dziwnie brzmi tongue.gif chodziło o to, żeby pokazać kontrast między tymi "pięknościami" gnącymi się przed obiektywami choćby na fotce, a layoutami, które momentami już zahaczają o prawdziwą sztukę smile.gif co myślicie?
Speedy
Świetny pomysł winksmiley.jpg.
satorian
Zarąbiste smile.gif Czy to klon jakiegoś zachodniego serwisu, czy też twórczość własna?
LonelyKnight
Super pomysł!
punkomuzykant
pomysł bardzo dobry bo może oceniać zwykły surfer a nie webmaster który zrobiłby coś inaczej
btw. załadowały mi się dwa lay-e i oba do bani co teraz ?smile.gif
Moli
Masz pod spodem remis smile.gif
punkomuzykant
hehe tak wiem ale remis daje pewnie jakieś tam punkty a co jeśli trafisz na totalne dno ? No wiadomo można odświeżyć stronę ale oprócz remisu mogłoby być "następne" ew coś w tym stylu
yasiek
Remis nie daje żadnych punktów, ani jednemu ani drugiemu ;P po prostu tak, jakby nie było głosowania. Bo gdyby doliczało i stoczoną bitwę i po pukncie dla każdej strony, to właśnie przy słabych layoutach mijałoby się to trochę z celem. Natomiast gdyby doliczało stoczoną bitwę i nie dodawało żadnej stronie punktów - byłoby to krzywdzące w przypadku dwóch dobrych layoutów winksmiley.jpg
bartekmedon
  1. <title>WebArs.pl - oceniaj grafikę stron internetowych. Webdesing inspiracje.</title>

A nie czasem WebdesiGN questionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.