Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php]jak mogę stworzyć bramkę płatniczą w sklepie internetowym?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kamil9012
Witajcie!
Kilka dni temu otworzyłem sklep internetowy który oparty jest na skrypcie CubeCart. Chodzi o to że chciałbym zrobić w nim bramkę płatniczą... Chodzi o to zeby jak użytkownik wybierze towar i wyswietli sie jemu ile do zaplaty to jak juz wybierze sposób zapłaty i klika dalej ze sklepu idzie przekierowanie na stronę bankui chodzi o to zeby na tej stronie juz miał taki rachuneczek ile do zaplaty i zeby był już ustawiony tytuł przelewu i zeby on tylko mogl sie zalogowac i odrazu zaplacic. Jak za to się zabrać? To musi byc jakis skrypt php, czy to zalatwic z bankiem? Co o tym myslicie?
.radex
To raczej nie ten dział...

Nie wiem dokładnie jak to działa, ale raczej to nie jest możliwe, chyba że jakiś paypal czy coś.
webdice
Jest to możliwe - allpay.eu, platnosci.pl i wiele innych tego typu serwisów, ale jeśli z programowaniem masz takie problemy jak z gramatyką to lepiej zleć to komuś.

Jestem w trakcie pisania artykułu na temat płatności on-line. Być może ukaże się na dniach to podeślę linka.
kamil9012
ok, bede ogoromnie wdzięczny smile.gif, a jeśli chodzi o bank no to jest własnie PayPal i e-gold
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.