Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejne dzieło do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
batman
Dawno nie zaglądałem na forum - praca, praca i jeszcze raz praca smile.gif. Wynikiem tej pracy jest między innymi ta strona: BYD Construction ltd. Dużo do oceny nie ma, ponieważ cała magia dzieje się "za zasłoną" winksmiley.jpg
Moim zadaniem było wykonanie szablonu, do którego w prosty sposób można dodawać treść. Innymi słowy powstał bardzo prościutki cms (o ile można tak to nazwać). Za treść nie odpowiadam, więc mogą pojawić się błędy walidacji.
Zapraszam do oceny (wygląd, funkcjonalność, awaryjność).
Piniek
Wszystko ładnie tylko te czerwone strzałki jakoś tak nie pasują do kompozycji winksmiley.jpg
jak dla mnie 8/10 biggrin.gif dlaczego nie full bo inne strony jakie widziałem by sie w skali nie mieściły winksmiley.jpg
c3zi
Całkiem nieźle - przejrzyście. Aczkolwiek ten kolor czerwony jakoś mi nie pasuje. Za przejrzystość 8/10 [;
punkomuzykant
w dziale oferta
Kod
<li>Pośrednictwem w nawiazywaniu kontaktów gospodarczych pomiędzy przedsiębiorstwami irlandzkimi i firmami polskimi<br><br></li>

byłoby 8 ale 7/10 bo
br-y do uzyskania odstępu ? to nie wypada smile.gif
batman
Teksty wprowadzane są nie przeze mnie, więc takie rzeczy mogą się zdarzyć smile.gif
lectric
Zwykła czytalna stronka :|
Kostek.88
Hmmm, w headerze przydałyby się animowane te obrazki, jakieś znikające, przesuwające się itp. we Flashu. A faktyczine te strzałki nie pasują. Zamieniłbym je na pionowe kreski nagłówka, takiego koloru jak w logo (niebieski). Ale to tak z wyobraźni mówię, bo i tak trzeba to najpierw zmienić i zobaczyć jak będzie wyglądać.

Aha, zapomniałbym: stronka poza tym OK smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.