Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]stronka do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
koderrr
http://www.mustbepro.pl/

Wiem że się nie waliduje
sam layout pociety sie walidowal ale w cmsie sa & bez znakow specjalnych i sie krzaczy na tym walidator

skala od 0 do 10

zapraszam do oceny
Ociu
Przeczytaj i popraw temat.
AjaxSrajax
Wykonanie ladne, ale mnie przynajmniej nie powala. Jedno do czego sie przyczepie ( ale to tylko dlatego, ze bardzo nie lubie takich stron) to to, ze sie rozwala przy powiekszaniu strony. Position-absolute? Ogolnie powodzenia, bo konkurencja duza, a doczytalem sie, ze ma byc to gosu serwis winksmiley.jpg Pozdro i powodzenia! GG GL HF winksmiley.jpg!
koderrr
w czym powiekszasz strone ?

mi na operze dziala ok
grzesiek_g
Moja ocena: 5/10 dlaczego tak aż dużo? Bo idą święta, a dlaczego nie więcej? Straszny kod, słowem divitis i classifitis mocno zaawansowany, nie używasz innych znaczników niż div? Swoją drogą szkoda, że nie można napisać: <div href="tutaj/link">treść linka</div>.
AjaxSrajax
W FF jak powiekszasz tylko text. Ale w sumie to trzeba by przebudowac cala strone, zeby to zniwelowac ;p Popros kolege Grzeska_G to powie Ci jak to wszystko zrobic na
znacznikach p i hx biggrin.gif biggrin.gif (Taki swiateczny zarcik ) Pzdr...
koderrr
moglbys podac konkretny przyklad gdzie div jest zbedny ?

chetnie sie czegos poducze
.radex
1) menu, czy jakakolwiek inna lista. <ul> i <ol> nie zostały stworzone po to, abyśmy się więcej uczyli.
2) kod, cytaty, skróty itp. <abbr>, <blockquote>, <code> itp. też nie są po to, aby je zastępować <div>ami i <span>ami

etc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.