Wykonanie ladne, ale mnie przynajmniej nie powala. Jedno do czego sie przyczepie ( ale to tylko dlatego, ze bardzo nie lubie takich stron) to to, ze sie rozwala przy powiekszaniu strony. Position-absolute? Ogolnie powodzenia, bo konkurencja duza, a doczytalem sie, ze ma byc to gosu serwis Pozdro i powodzenia! GG GL HF !
koderrr
22.03.2008, 19:05:17
w czym powiekszasz strone ?
mi na operze dziala ok
grzesiek_g
22.03.2008, 19:45:17
Moja ocena: 5/10 dlaczego tak aż dużo? Bo idą święta, a dlaczego nie więcej? Straszny kod, słowem divitis i classifitis mocno zaawansowany, nie używasz innych znaczników niż div? Swoją drogą szkoda, że nie można napisać: <div href="tutaj/link">treść linka</div>.
AjaxSrajax
22.03.2008, 19:56:45
W FF jak powiekszasz tylko text. Ale w sumie to trzeba by przebudowac cala strone, zeby to zniwelowac ;p Popros kolege Grzeska_G to powie Ci jak to wszystko zrobic na znacznikach p i hx (Taki swiateczny zarcik ) Pzdr...
koderrr
22.03.2008, 20:34:57
moglbys podac konkretny przyklad gdzie div jest zbedny ?
chetnie sie czegos poducze
.radex
24.03.2008, 09:11:53
1) menu, czy jakakolwiek inna lista. <ul> i <ol> nie zostały stworzone po to, abyśmy się więcej uczyli. 2) kod, cytaty, skróty itp. <abbr>, <blockquote>, <code> itp. też nie są po to, aby je zastępować <div>ami i <span>ami
etc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.