Black-Berry
7.05.2008, 22:59:04
Proszę o ocenę i przy okazji o test na różnych przegladarkach. Z góry dzięki.
Odwiedź moją stronę
Sadu2
7.05.2008, 23:15:52
Opera, FF, IE 6,7 - GIT

Bardzo fajne zakładki. Zwłaszcza te z niebieskim paskiem.
webdice
8.05.2008, 00:38:55
To chyba mój pierwszy post w dziale
Oceny 
. Dla mnie bomba, od strony wizualne bardzo ładnie, ładna kolorystyka. Kod bardzo czytelny.
Ocena: 10 / 10.
Oby więcej takich prac

.
Black-Berry
8.05.2008, 09:03:36
Dzięki za uznanie i testy. Przy okazji mam jeszcze taki problem. Fajnie jakby te zakładki mogły być 2,3,4... -rzędowe (tak jak w win XP). Nie bardzo wiem jak mogłoby to wyglądać. Nowe rzędy powinny lądować na górze, ale w standardzie przeglądarek nie da się chyba zrobić float:bottom. Rozumiecię o co mi chodzi ? Moze widział ktoś podobne i mógłby zarzucić linkiem ?
Efekt super, kod też. Ale co jeśli ktoś by chciał w zakładach umieścić plik php ? Nie wszystko można wczytać do <li>, treść zakładek powinna operować na divach.
.radex
8.05.2008, 17:20:22
łał

Podoba mi się. Coś ostatnio na same ładne prace trafiam

btw.
nieszczególnie mi się podoba wygląd pierwszych zakładek - pierwsze skojarzenie: winszit xp

drugie są w porządku - pierwsze skojarzenie: clearlooks
Pozdro
Nekro
8.05.2008, 19:12:08
Witam
Nie wiem czy zwrociles uwage na to jaka sie to zachowuje gdy okno przegladarki nie jest w full screanie.
Teksty sie rozwalaja.
Ogolnie bardzo mi sie podoba
piotrooo89
8.05.2008, 20:59:40
wszystko co trzeba było powiedzieć zostało powiedziane. więc co ja sie będę powtarzał.
ocena 10/10
sniezny_wilk
8.05.2008, 21:20:27
Podzielam zdanie poprzedników co do wyglądu. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to wygląd strony w Safari (wszystkie zakładki są widoczne jako zaznaczone po wejściu na stronę).
EDIT: co do Safari jak zmniejszę rozmiar przeglądarki tak do 150/200 px to zakładki wydłużają się i "rozwalają"
Błąd występujący przy skalowaniu przeglądarki zauważyłem również na IE, oraz FF, a to już poważny błąd.
Black-Berry
8.05.2008, 22:30:45
Dzięki za wskazówki. Z tym przewijaniem to właśnie to o czym pisałem wcześniej. Nie da się chyba wyświetlać ich w 2 rzędach. W każdym razie musze jeszcze nad tym popracować.
Pozrawiam wszystkich serdecznie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.