Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design/html] Gotowanie raz jeszcze
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mokry
Witam,
To co zwykle. Proszę o ocenę wraz z uwagami co do szablonu strony oraz kodu pociętego szabloniku.

Adres: http://gotuj24.eu/ver1

Pozdrawiam,
Michał.
devnul
design: zlewa się, popracuj nad kolorystyką w pierwszej kolejności bo od patrzenia na ten zestaw oczy bolą

kod: krótko: TABELE nie służą do prezentowania danych nietabelarycznych
piotrooo89
tak patrze i patrze i jedno co mi sie nasuwa to słowo: biel... kolory leżą chyba ze liczyć biały... dodaj trochę uroku tej stronie przypraw dosól i będzie ok.

ocena 5/10
.radex
Strona się waliduję na strict, to dobrze. Ale walidacja to nie wszystko - jest jeszcze semantyka (w tym przypadku chodzi przede wszystkim o tabele).

5/10
AjaxSrajax
Bardzo mi się nie podoba, że nie wiem na co patrzeć jak wchodzę na tę stronę:( Za duża kaszana, dwa menu obok siebie, w ogole, to mialem przez pierwsze kilkaset milisekund winksmiley.jpg wrażenie, że strona się sypie.
Pozniej mój mózg zrozumiał, że to taki design. Jednym słowem polecam komuś kto robił ten layout i w ogóle wszystkim tę stronkę. Milego weekendu:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.