Elo Zi0m,
Prolog XML, czyli pierwsza linijka Twojego kodu, pomimo tego, iż rekomendowana przez W3C, powoduje przejście Ie6, ( nie wiem, czy nie ie7 również) w tryb QuirksMode, czyli starego typu renderowanie treści. Wywal go, dając zamiast tego informację o kodowaniu utf-8 w <meta> ( co już uczyniłeś { to tak na przyszłość}). Następnie style w kodzie treści XHTML, skądinąd przydatne podczas pracy na gorąco, powinny być umieszczone w pliku CSS. Google spytało mnie co to znaczy : <div class="clr"></div>. Próbowałem Mu wytłumaczyć, nie zrozumiał. Radzę nie zadzierać z G i usunąć te zbędne wersy z kodu XHTML, i pozostawić wygląd strony kaskadowym sztilom. Next: <li ><a href="edit.php?do=addEmail"><b>Dodaj email</b></a></li>.
To już może drobiazg, ale dałbym zamiast znacznika <b> w nieoznakowanej żadnym id liście: ul#jakiśID li{font-weight:bold;} w CSS , zamiast <ul><li><b>coś tam</b></li> w XHTML.....Mamusia nie uczyła, żeby nie stosować <tabel> do przedstawiania danych nietabelarycznych? To php.pl nauczy. To jest be. (Chociaż nie jest to najgorszym fragmentem tej strony, bo można te dane podciągnąć pod tabelaryczne, tu okej).
<p>łóęąśżźćń</p>
<p>test <br />
<br />
</p>
To dopiero ciekawy TWÓR. Wywal go, a poczujesz jak Twoja spuchnięta miernym kodem treścią żyje, a Twój kolega, który będzie miał dorobić do Twojej strony SWÓJ styl CSS podziękuje Ci za to.
No i te <br /> w kodzie - dopuszczalne w niewielu przypadkach np. w <adress> do rozdzielenia treści adresowej powala, pozbądź się ich zwalając black work na marginy i paddingi w css.
Dalej mi się nie chce, bo mam dzisiaj urodziny (ale i tak tu dzisiaj wszedłem, mimo, że miałem dziś nie wchodzić na neta at all

Pozdro ALL !