Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka zleceń do wyceny!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
krzysiekj
Witam mam kilka zleceń. I proszę o wycenę. Rozumiem, że nie sposób ocenić idealnie, ale mam nadzieję, że w miarę zawęzimy rząd kwot.

1. potrzebuję skrypt, dzięki któremu użytkownik poprzez przeglądarkę wjakiś sposób (logowanie czy coś) doda sobie plik. Czyli ma plik pdf i chce go udostepnic do sciagnięcia na swojej już gotowej stronie. Wchodzi poprzez przeglądarkę do skryptu klika dodaj plik i dodaj opis. Plik ładuje się na serwer do jakiegoś katalogu. Dodaje Opis w pliku np. przetargi.php na końcu opisu dodaje "pobierz" i podczepia link do tego wcześniej załadowanego pliku... I tak w kółko. Chodzi o to, żeby klient mógł wystawiać oferty przetargowe samodzielnie.
przykład takiej listy jest na n/w linku.
http://www.wrotapomorza.pl/pl/bip/gminy/st...nia_gl/arch2007

2. Druga sprawa wygląda tak. Jest sobie stronka w formie wizytówki index.php i tam jest informacja o firmie i kilka zdjęć. Bardzo prosta zdjęcia i tekst. Potrzebowałbym taki panel dla klienta, aby mógł w 100% zmieniać sobie tekst i zdjęcia dowolnie. Czyli taki jakby frontpage dla klienta z poziomu przeglądarki, ale tylko zmiana zdjęć i tekstów. Ew dodanie nowego zdjęcia itp..., ale głównie chodzi o zmianę tekstu. Czyli na wizytówce nagle zmieniły się ceny usług. Klient wchodzi w panel i zmienia ceny. Jak to zrobić? i za ile?

3. potrzebowalbym system newsow: co ma byc: Panel Admina na hasło w nim: dodawanie, usuwanie, edytowanie komentarzy i newsów, takie podstawowe rzeczy, (kilku użytkowników taki jak się loguje taki podpis w newsie) możliwość włączania i wyłączania komentarzy. Akceptacja każdego komentarza tzn. nie dodaje sie on na stronie tylko w panelu i ja go usuwam albo akceptuje. po kazdym dodanym komencie przychodzi e-mail zeby zaakceptowac lub usunąć, newsy w formie krótki news reszta po kliknięciu w więcej, mozliwość prostego dodawania obrazków-zdjęć, i co wazne dobre zabezpieczenie przed automatycznym dodawaniem newsów przez roboty (może być captcha czyli przepisanie obrazka) to tak w skrócie jaki koszt czegoś takiego?? Rozumiem, że muszę więcej opisać ale orientacyjnie od ilu do ilu...

Proszę o kontakt albo w poście albo na GG: 1182756 postaram się w razie zainteresowania wstępną kwotą wyjaśnić szczegóły odnośnie punktu 2 i 3.
koderrr
latwiej i szybciej skorzystac z gotowych rozwiazan
nie ma sensu wymyslac kolo od nowa

polecam snews cms
krzysiekj
Cytat(koderrr @ 28.06.2008, 13:15:03 ) *
latwiej i szybciej skorzystac z gotowych rozwiazan
nie ma sensu wymyslac kolo od nowa

no niestety, żaden system nie zagwarantuje mi tego co chcę zawsze któryś czegoś nie ma. A z drugiej strony nie chcę, żeby było wszystkiego za dużo.
strife
Witam,

Przykro mi, ale na tym forum nie prowadzimy wycen. Dlaczego?

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=92...mp;#entry464935 i kilkanaście podobnych tematów.

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.