Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Template dla strony z hostingiem
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Seth
Korzystając z deszczowej pogody przygotowałem taką stronkę:
http://www.digart.pl/zoom/2177763/Hosting.html

...a że całkiem mi się ona podoba, postanowiłem poddać ją ocenie innym winksmiley.jpg (niech żyje skromność ;PPPPPP)
Михаил_з_СССР
Dobrze, że te logo jest wrzucone tylko dla picu, bo mi się ono nie podoba. Treść przejrzysta, napisana ładną czcionką. Wszystko zgrabnie ujęte.Ocena 8,5/10
koderrr
ladne nie mam wiekszych zastrzezen
ano
ładnie ale mam zastrzeżenia - apple.com. Trochę za mocna ta inspiracja, menu identyczne, szukarka prawie identyczna, buttoniki identyczne, typo identyczne itp itd.
.radex
Ładnie winksmiley.jpg Co do wyglądu nie mam żadnych zastrzeżeń. Ciekawiej by było ocenić kod winksmiley.jpg
AjaxSrajax
Ładne.
Inspiracja applem nie aż taka straszna jak tu: http://becelaglassart.com/
biggrin.gif
Faktycznie, szkoda, że nie możemy ocenić kodu sad.gif
Luciano
Poza 'spapugowaniem' moze byc
cycofiasz
Takie smutne kolory... poza tym schludnie i czytelnie
esms
Bardzo przyjemny szablon, dobrze wykonany - szkoda, że trochę "zmałpowany" winksmiley.jpg Tak czy siak, mnie się podoba.
Kildyt
Piękny! smile.gif Gratuluję dobrej pracy.
Hmm, chyba nie wszyscy będą wiedzieli co to jest ten uptime. tongue.gif

Pozdrawiam! smile.gif
cinekz
Layout jest ... "pyszny" ;] Oceniam go na 9/10. Jeden punkcik odejmuję za logotyp, ponieważ jakoś nie przypadł mi do gustu. Poza tym jest bardzo dobrze.

Pozdrawiam.
.chudy.
Jak na strona do hostingu to wygląd jest świetny. Stonowane kolory i przejżysty układ. Jak dla mnie to 5+/6
MWL
nie jest źle daję 9/10
Speedy
Fajnie zaprojektowane - zwłaszcza górna część strony. Niestety ta szarość nie porywa, choć strona jest ładna.
pyro
9,5/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.