Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanko o wyświetlanie postów :>
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Pride
Yo.
Pytanko:
czy ja coś skopałem sam i nie wiem co, czy też to nowość, że zamiast normalnego wyświetlania postów jest lista pod głównym postem w topiku?

Jeżeli to tak teraz będzie to... łuuu przekichane to jest (lecz pewnie pozwala zaoszczędzić trochę zasobów serwera, a także transferu) lecz do kitu się to przegląda.

Jeżeli jednak to moja sprawka, to ma ktoś pomysł gdzie ja to mogłem zmienić i jak to naprawić? tongue.gif

Pozdro.
nospor
miec litosc i POPRAW TYTUL NA NORMALNY

Co do problemu: w prawym gornym rogu tematu masz opcje. rozwin je i wybierz sobie wlasciwy tryb wyswietlania smile.gif
Pride
Rotfl nie wiem jakim cudem mogłem to zmienić 0.o lecz dzięki za szybką odpowiedź smile.gif Ratujesz mi życie... no ok przesadziłem tongue.gif Jednak tym z tym drzewkiem to już mnie nerwica brała :/
.radex
Cytat(Pride @ 14.07.2008, 22:57:01 ) *
gdzie ja to mogłem zmienić

Czasem google indeksuje strony forum jako "Linearny+". Jeśli wejdziesz z Google'a na forum z takiego linka to przestawia się tryb wyświetlania postów.
JoShiMa
Cytat(Pride @ 14.07.2008, 23:03:30 ) *
Rotfl nie wiem jakim cudem mogłem to zmienić

Musieli grzebać coś w forum, bo mnie się też przestawiło. I nie wchodziłam przez google, tylko normalnie z działu do działy i cyk... Juz jest drzewko.
Cysiaczek
Nikt nic nie grzebał, gwarantuje smile.gif
Coś Wam zmieniło te ustawienia i tyle. Mi też się raz na 2-3 miesiące tak zrobi.

Pozdrawiam
kwiateusz
Mi sie nie robi, to wynik albo przypadkowego klikniecia, albo wejscia z googli lub innej wyszukiwarki ktora zaindeksowała tak iwariacki, widok, jesli tak bardzo to przeszkadza moge usunąć te opcje z menu...
nospor
nie usuwaj. A noz ktos to lubi i z tego wlasnie korzysta.
Mi też sie tak nie dzieje. Efekt musi byc jakims przypadkowym kliknieciem w cos. Nawet na forum ktos mogl podac linka akurat w takiej postaci
Pride
Ja tak miałem jak już ktoś powiedział z googli smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.