Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]dwie strony na jednej
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
alpin
Z gory przepraszam za tytul, ale nie mam pojecia jak to nazwac. Chcialbym zrobic pewna rzecz, ale nawet nie wiem czego uzyc i czy jest to mozliwe...
Otoz, chcialbym tak jakby podzielic strone na pol, w jednej czesci chcialbym miec zmienna z adresem strony z tej drugiej polowy, docelowo w tej drugiej polowie chcialbym tak jakby umiescic zewnetrzna strone z internetu, a tak jakby w swojej polowie chcialbym miec adres do niej.

Mam nadzieje ze mniej wiecej zrozumiecie o co mi chodzi lub moze macie jakas inne sugestie, jak to zrobic, chodzi mi o to zeby recznie nie kopiowac adresu www , przechodzic do swojej strony i tam go wklejac, da sie wogole cos takiego zrobic ?

Przyklad:
np. "chodze" sobie po onet.pl i jestem w jakims tam miejscu, i chcialbym miec jakis guzik, kawalek wydzielonej "swojej" czesci strony, po kliknieciu ktorego mialbym do dyspozycji adres www
Pawel_W
hmm, w częsciu chyba mogę Ci pomóc, poczytaj o curl" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, ale więcej za bardzo nie zrozumiałem winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.