Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam korepetytora- jezyk PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
nietypowyon
Szukam osoby chętnej, udzielenia mi korepetycji z PHP i MySQL . Jest to dlamnie o tyle ważne, gdyż zależy mi na normalnych lekcjach, a nie jak to na kursach online suchych informacjach.
Osoby zainteresowane, najlepiej jakby były z regionu górnego śląska, sam jestem z Raciborza.

Pozdrawiam Marcin
in5ane
Interesuje Cię to na Gadu Gadu czy jak? Płacisz za te korepetycje?
mike
Cytat(in5ane @ 3.12.2008, 15:34:51 ) *
Interesuje Cię to na Gadu Gadu czy jak?
I tak odpadasz bo czytać nie umiesz. Stoi jak byk, że autora nie interesują kursy online.
wookieb
Cytat(mike @ 3.12.2008, 15:59:40 ) *
I tak odpadasz bo czytać nie umiesz. Stoi jak byk, że autora nie interesują kursy online.

Ty prędzej.
Cytat
gdyż zależy mi na normalnych lekcjach, a nie jak to na kursach online suchych informacjach

Powiedział, że na kursach online (chodzi np takie jak kurshtml.boo.pl) są suche informacje a nie że nie chce się uczyc online.
mike
Za to Ty nie potrafisz logicznie myśleć. Jakby zależało mu na kursie online to nie podawałby miejsca zamieszkania tongue.gif
Dobra starczy. Czemamy na autora.
nietypowyon
Interesują mnie tylko klasyczne korki, w których na bierząco moge konwersować z korepetytorem. Jest to istotne podczas rozwiązywania konkretnego zadania (problemu). No i wiadomo żeby nie za daleko, szkoda czasu i pieniedzy (powiedzmy do ok.50 km)
Czy płace...? No, a jakby inaczej.... wiedza kosztuje.
ShadowD
Ja może się wtrącę z swoimi pytaniami...

1. W jakim zakresie wiedzy??
2. Czy nie satysfakcjonowała by Cię praca np na jednym serwerze i rozmowa przez komunikator głosowy??

W sumie można zastosować ts'a czy też Skype i jakiś zdalny pulpit, moim zdaniem jest to bardzo zbliżone do warunków realnego kontaktu.

Pozdrawiam
nietypowyon
Cytat(ShadowD @ 3.12.2008, 20:29:05 ) *
Ja może się wtrącę z swoimi pytaniami...

1. W jakim zakresie wiedzy??
2. Czy nie satysfakcjonowała by Cię praca np na jednym serwerze i rozmowa przez komunikator głosowy??

W sumie można zastosować ts'a czy też Skype i jakiś zdalny pulpit, moim zdaniem jest to bardzo zbliżone do warunków realnego kontaktu.

Pozdrawiam

Chyba byłbym jednak zdecydowany na tego typu współpracę.
Zakres wiedzy:
Stworzychć ankietę w sieci www, na podstawie PHP, z bazą danych MySQL
Pytania w ankietach to:
- tak, lub nie
- wybierz kilka z pośród kilku (ale nie mniej niż)
- wpisz ile? (tu mamy albo tekst, albo najlepiej rozwijaną tabelką z możliwościa wyboru)
Prosty panel admin. proste statystyki podliczające.

Pozdrawiam Marcin

Dzieki wszystkim za zainteresowanie, ale znalazłem już korepetytora. POZDRAWIAM
mecenas
hm... mam gotowe autorskie rozwiązanie tongue.gif mogę odsprzedać tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.